Δήμος Καισαριανής: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Λαμβάνοντας υπόψη την πρόβλεψη της ΕΜΥ για αυξημένες θερμοκρασίες την Τετάρτη 12/6 και την Πέμπτη 13/6 στην περιοχή μας, τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Μέτρα προστασίας υπαλλήλων για λόγους υγείας – Λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών ενόψει του επικείμενου καύσωνα», τις εισηγήσεις Διευθυντών, τη δυνατότητα που δίνεται στον Δήμαρχο της πόλης με βάση την εγκύκλιο που εκδόθηκε στις 10.6.2024 «Μέτρα προστασίας των μαθητών/μαθητριών από τον καύσωνα».

Ο Δήμαρχος Καισαριανής αποφασίζει:

  1. Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά σε κλιματιζόμενους χώρους.
  2. Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δημοτικά & νηπιαγωγεία) την Τετάρτη 12.6 και Πέμπτη 13.6 θα παραμείνουν κλειστά.
  3. Στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπ/σης ευθύνης μας έχουμε ήδη προβεί σε αγορά των απαραίτητων ανεμιστήρων και τη διανομή νερού στους μαθητές σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να καλέσουμε το Υπουργείο Παιδείας, την Κυβέρνηση και τους συναρμόδιους φορείς να πάρουν ουσιαστικά μέτρα και να μην μετατοπίζουν την ευθύνη τους.

Η έκθεση μαθητών και εκπαιδευτικών σε τέτοια φαινόμενα δεν θα είναι ένα παροδικό φαινόμενο. Τα σχολεία είναι άκρως εκτεθειμένα λόγω του τρόπου κατασκευής (κοντέινερ στην προσχολική αγωγή) και των παρωχημένων ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών τους εγκαταστάσεων, την έλλειψη μεγάλων κλιματιζόμενων χώρων ή σκιασμένων αύλειων χώρων. Απαιτείται επομένως άμεση κατάρτιση σχετικού προγράμματος για χρηματοδότηση των δήμων προκειμένου για την θωράκιση των σχολικών υποδομών με σύγχρονα μέσα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Τέλος, καλούμε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης να ανακοινώσει σήμερα την δυνατότητα λήψης έκτακτων γονεϊκών αδειών για όλους τους γονείς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προσχολικής αγωγής.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.