Δήμου Καισαριανής: Απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 546301/30.04.2024 απόφαση του ΠΕΣΟΠΠ και την αντίστοιχη απόφαση του 1ου ΤΕΣΟΠΠ του Δήμου Καισαριανής για το 2024, είναι σε ισχύ η εφαρμογή του Μέτρου απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση της Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών κατά τη διάρκεια της Αντιπυρικής  περιόδου 2024, προς αποτροπή κινδύνου εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς, τις ημέρες εκείνες που ο δείκτης επικινδυνότητας, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, είναι κατηγορίας 4 (πολύ υψηλή) ή κατηγορίας 5 (κατάσταση συναγερμού).

Ειδικότερα για τον Δήμο Καισαριανής και για τον οδικό άξονα – οδός Δημήτρη Καραμολέγκου προς Μονή Καισαριανής,  η  απαγόρευση  ισχύει  από  το  πυροφυλάκιο  δασοπροστασίας έως την κορυφή του Υμηττού.

Πηγή: kaisariani.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.