Δήμου Καισαριανής: Προστατεύουμε τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα από τη ζέστη!!!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Όπως υποφέρουμε εμείς από την ζέστη, έτσι και τα ζωάκια αδέσποτα ή δεσποζόμενα υποφέρουν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Ιδιαίτερα τα αδέσποτα, στον αστικό ιστό συχνά αδυνατούν να βρουν ακόμα και το απαραίτητο για την επιβίωση νερό.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ!

Τοποθετήστε συχνά καθαρό νερό στις ταΐστρες του δήμου ή και σε άλλα σημεία φροντίζοντας πάντα να τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής. Ένα μπολάκι με νερό μπορεί να σώσει τις ημέρες του καύσωνα τα αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στη γειτονιά μας! Μην ταΐζετε αποφάγια και προτιμήστε ξηρά τροφή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς η υγρή τροφή αλλοιώνεται με την ζέστη.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΚΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑΚΙΑ!

Αφήστε τα να αράξουν στη τέντα σας , στην αυλή κάτω από το δέντρο σας ή και μέσα στο κατάστημα σας. Ακόμα καλύτερα ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΖΩΑΚΙ! Ανοίξτε την αυλή, την αποθήκη ή το σπίτι σας για αυτές τις ημέρες και δώστε τους ένα καταφύγιο!

ΕΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ Ή ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΖΩΑΚΙ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΤΕ!

Περιθάλψτε το ή τουλάχιστον αναζητήστε βοήθεια καλώντας στο 213-2010700.

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ Ή ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Η διαμονή των ζώων σε μπαλκόνια και ταράτσες τα αφήνει έρμαια στις καιρικές συνθήκες. Εάν το ζωάκι διαμένει σε εξωτερικό χώρο φροντίστε να είναι απόλυτα προστατευμένο από τον ήλιο, να έχει σκιά και άφθονο νερό.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ!

Ακόμα και αν πρόκειται να λείψετε μόνο για λίγα λεπτά, ή νομίζετε ότι δεν έχει αρκετή ζέστη, η θερμοκρασία μέσα σε ένα κλειστό αυτοκίνητο μπορεί να ανέβει πολύ ψηλά σε ελάχιστο χρόνο. Πολλά ζωάκια έχουν χάσει τη ζωή τους έτσι.

ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΩΡΕΣ!

Οι περίπατοί σας πρέπει να γίνονται τις πιο δροσερές ώρες της ημέρας, νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα ή καλύτερα βράδυ. Μες την πόλη η θερμοκρασία της ασφάλτου είναι απαγορευτική τις μεταμεσημβρινές ώρες για τα πατουσάκια τους. Προτιμήστε να περπατάτε στο γρασίδι και την σκιά και μείνετε μακριά από την καυτή άσφαλτο.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ!

Εάν παρατηρήσετε περίεργα συμπτώματα στο ζωάκι σας όπως υπερβολικό λαχάνιασμα, σάλιο, δυσκολία αναπνοής, ταχυκαρδία, σκούρα ούλα, ζάλη επισκεφτείτε άμεσα τον κτηνίατρό σας!

Πηγή: kaisariani.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.