Φοιτητικές εστίες: «Ψήνονται» οι φοιτητές σε δωμάτια χωρίς κλιματισμό. Παράσταση διαμαρτυρίας 18/6 στις 11:00

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι φοιτητές οργανώνουν την Τρίτη 18/6 τις 11:00 παράσταση διαμαρτυρίας στο  Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης -ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Κλιματισμός  ΕΔΩ και ΤΩΡΑ σε όλα τα δωμάτια των εστιών!

Περισσότεροι από 1.500 φοιτητές που διαμένουν στις φοιτητικές εστίες της Αθήνας, «ψήνονται»  λόγω των υψηλών θερμοκρασιών καθώς τα δωμάτια όπου διαμένουν δεν έχουν κλιματισμό, λόγω βλαβών ή ανυπαρξίας κλιματιστικών. 

                                              Φωτο: Φοιτητικές εστίες Ζωγράφου

 «Η ανυπόφορη κατάσταση που βιώνουμε είναι αποτέλεσμα τόσο της υποχρηματοδότησης των ιδρυμάτων μας, όσο και της επιλογής τα όποια χρήματα να κατευθύνονται σε μπίζνες και στην ενίσχυση της επιχειρηματικής λειτουργίας των ιδρυμάτων και όχι στην κάλυψη των αναγκών μας που θεωρούνται περιττό κόστος», σημειώνουν οι  Σύλλογοι Οικοτρόφων Φοιτητών.

Οι φοιτητές οργανώνουν την Τρίτη18/6 στις 11:00 παράσταση διαμαρτυρίας στο  Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης –ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ζητώντας να επισκευαστούν οι βλάβες, να αγοραστούν φορητά κλιματιστικά και να εξασφαλιστούν κοινόχρηστοι κλιματιζόμενοι χώροι. 

Η ανακοίνωση των Συλλόγων Οικοτρόφων ΦΕΠΑ, ΦΕΑ, ΝΦΕΕΜΠ

Εν μέσω ανακοινωμένου καύσωνα και καλοκαιριού και ενώ ξεκινάμε την εξεταστική μας, εκατοντάδες φοιτητές ψηνόμαστε μέσα στα σπίτια μας!

Πιο συγκεκριμένα:

  • ΌΛΟΙ οι (1.060) φοιτητές στα τρία κτήρια της εστίας του ΕΚΠΑ αφού ΑΚΟΜΑ δεν έχει επισκευαστεί ο κλιματισμός,
  • ΌΛΟΙ οι (247) φοιτητές στην Φοιτητική Εστία Αθηνών (ΦΕΑ), η οποία ΔΕΝ διαθέτει ΚΑΝ σύστημα κλιματισμού!!! Μάλιστα στη ΦΕΑ δεν μπορούμε να ανοίξουμε όλοι ταυτόχρονα όποια ατομικά μέσα ψύξης διαθέτουμε, γιατί το κτήριο είναι τόσο παλιό που υπάρχει γενικευμένος κίνδυνος μπλακ – άουτ!!
  • Οι 50 φοιτητές που δεν έχουν κλιματισμό στις νέες εστίες του ΕΜΠ και άλλοι 80 φοιτητές στους οποίους υπολειτουργεί ο κλιματισμός.

Ανάμεσα σε όλους εμάς είναι και δεκάδες συνάδελφοί μας με ειδικές ανάγκες αλλά και σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΆΛΛΟ!

Δεν ανεχόμαστε τον χειμώνα να ξεπαγιάζουμε και το καλοκαίρι να ψηνόμαστε!

Κυβέρνηση – Υπουργείο Παιδείας – Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης έχουν εγκληματικές ευθύνες!!

Ενώ με συνεχείς παρεμβάσεις μας πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, τους έχουμε γνωστοποιήσει τα προβλήματα των εστιών, συνεχίζεται αυτή η τραγική κατάσταση. Γνωρίζουν πολύ καλά πως ζούμε αλλά επιλέγουν να μην τα λύσουν, ενώ θα μπορούσαν να έχουν πάρει ήδη μέτρα!

Κανένας εστιακός φοιτητής δεν μπορεί να συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση.

Δεν είναι κανονικότητα, δεν είναι φυσιολογικό, δεν έτυχε!

Η ανυπόφορη κατάσταση που βιώνουμε είναι αποτέλεσμα τόσο της υποχρηματοδότησης των ιδρυμάτων μας, όσο και της επιλογής τα όποια χρήματα να κατευθύνονται σε μπίζνες και στην ενίσχυση της επιχειρηματικής λειτουργίας των ιδρυμάτων και όχι στην κάλυψη των αναγκών μας που θεωρούνται περιττό κόστος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η μείωση, με εντολή του Υπ Παιδείας, σχεδόν 50% του προϋπολογισμού του ΙΝΕΔΙΒΙΜ που αφορά τις υλικοτεχνικές ανάγκες των εστιών. Την ίδια ώρα το Υπουργείο Παιδείας μοιράζει απλόχερα εκατομμύρια, ενώ το ΙΝΕΔΙΒΙΜ έδωσε για το 2023 πάνω από 170.000 ευρώ για να… «διαφημίσει το έργο του».

Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι!

ΌΛΟΙ/ ΕΣ στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ την Τρίτη 18/6 στις 11.00

Απαιτούμε:

  • Να αποκατασταθούν τώρα έκτακτα όλες οι βλάβες στα συστήματα κλιματισμού.
  • Να εξασφαλιστούν φορητά κλιματιστικά για όλα τα δωμάτια.
  • Να εξασφαλιστούν κοινόχρηστοι κλιματιζόμενοι χώροι.

Πηγή: Ρωγμή στην Eνημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.