Βύρωνας: Ο Δήμος θα τοποθετήσει μνημείο στη μνήμη των νεκρών στα Τέμπη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο της πόλης στη συνεδρίαση του 17/6 έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας Χατζηχαραλάμπους και φίλων που είχαν υπογράψει το κείμενο, για  να τοποθετηθεί στον Δήμο ένα μνημείο τιμής και μνήμης των νεκρών για το έγκλημα στα Τέμπη.

Ο δήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος παίρνοντας πρώτος το λόγο ανέφερε ότι «Μας βρίσκει σύμφωνους το αίτημα και μπορούμε, για να μην ξεχαστεί να τοποθετηθεί μια πλάκα με τα ονόματα των νέκρων κοντά στα σχολεία της Ταταούλων, προκειμένου να θυμόμαστε την τραγική στιγμή.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού συμπολίτη μας Παναγιώτη Χατζηχαραλαμπους που εργαζόταν στην επιβατική αμαξοστοιχία, Βασίλης Χατζηχαραλαμπους ο οποίος  ευχαρίστησε το δημοτικό συμβούλιο που  αποδέχθηκε το αίτημα.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βύρωνα,  σπούδασε στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πάνω που χαρήκαμε ότι βρήκε δουλειά, έγινε αυτό που έγινε… και μας άφησε ένα εγγονάκι 2 χρονών. Σας ευχαριστώ που θα κάνετε πράξη το αίτημά μας.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους επικεφαλής των παρατάξεων και την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο κα Ιουλία Κιοήπη η οποία ανέφερε ότι είναι υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε  ένα μνημείο αντάξιο της μνήμης αυτών των παιδιών και  να καθιερωθεί μια μέρα μνήμης και και τιμής και στον Βύρωνα.

Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκε και  εργαζόμενος από την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών  που αναφέρθηκε στις διαχρονικές ευθύνες που υπάρχουν και οδήγησαν στο έγκλημα των Τεμπών.

 Η κατάσταση στο σιδηρόδρομο ιδιαίτερα μετά την ιδιωτικοποίηση το 2013 δεν ήταν καλή και για αυτό λέμε ότι υπάρχουν ευθύνες. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι να μην ξεχάσουμε αυτό το έγκλημα. Αγωνιζόμαστε για δημόσιες ασφαλείς μετακινήσεις και δυστυχώς δεν υπάρχουν, δεν παίρνονται τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην συμβούν και άλλα στη ζωή μας.  Ο σιδηρόδρομος δεν εκσυγχρονίζεται δεν ανανεώνεται το δίκτυο  γιατί έχει  κόστος.  Όλα τα συστήματα ασφάλειας δεν συντηρούνται και δεν προσλαμβάνονται οι αναγκαίοι εργαζόμενοι. Πρέπει να διασφαλίσουμε δημόσιες ασφαλείς συγκοινωνίες για εμάς και τα παιδιά μας. τόνισε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Το αίτημα έγινε ομόφωνα δεκτό από το δημοτικό συμβούλιο.

Σε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Δήμου Βύρωνα αναφέρεται:

 Ανέγερση μνημείου στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών με εισήγηση του Δημάρχου Βύρωνα

Mε εισήγηση του Δημάρχου Βύρωνα Αλέξη Σωτηρόπουλου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την ανέγερση μνημείου πλησίον του σχολικού συγκροτήματος της Εργάνης, σε ένδειξη σεβασμού και μνήμης στα αδικοχαμένα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, μεταξύ των οποίων και ο Βυρωνιώτης Παναγιώτης Χατζηχαραλάμπους.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.