Θερινές εκπτώσεις: Πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου 2024

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις των μαγαζιών και τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024.

Ωστόσο και οι καταναλωτές πρέπει να είναι ενήμεροι και θα πρέπει να προσέχουν τις παγίδες, ειδικά αν πρόκειται για καταναλωτικά προϊόντα, που η έκπτωση είναι πλασματική ή είναι ελαττωματικά.

Τι πρέπει να γνωρίζουν έμποροι και καταναλωτές

Σύμφωνα με οδηγία που εξέδωσε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) προς τους εμπορικούς συλλόγους της χώρας οι καταναλωτές θα πρέπει να προσέχουν τα εξής:

Αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση. Είναι υποχρεωτική η αναγραφή σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.

Σε αντίθεση με την τιμή η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης εξαρτάται από την ίδια την επιχείρηση. Ωστόσο, αν υπάρχει αναγραφή τότε πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για το ποσοστό έκπτωσης.

Οι καταναλωτές δεν πρέπει να συγχέουν τις εκπτώσεις με τις προσφορές. Οι εκπτώσεις αφορούν προϊόντα της σεζόν ενώ οι προσφορές αφορούν είδη εποχής, που έχει παρέλθει. Προσοχή όμως πρέπει να επιδεικνύουν και οι έμποροι διότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης τα προβλεπόμενα πρόστιμα είναι ιδιαίτερα τσουχτερά.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.