ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι συνταξιούχοι δεν  συμβιβάζονται με τις άδικες και απάνθρωπες περικοπές των συντάξεών  που τους  οδηγούν όλο και περισσότερο στη φτωχοποίηση.

Φωτο: αρχείου

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ. οι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  του Ιδιωτικού και  Δημοσίου τομέα ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ–ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ    πραγματοποιούν και πάλι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (επί της οδού Σταδίου) ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ από την κυβέρνηση να δοθούν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του συνταξιουχικού κόσμου της χώρας.

Διαβάστε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

 Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις με την αγωνιστική μας κινητοποίηση κάνουμε για μια ακόμη φορά καθαρό στην κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται ούτε για μια στιγμή, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να σταματήσουμε την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τις θανατηφόρες περικοπές στις συντάξεις, τα δώρα μας, τις κοινωνικές παροχές, σε ότι μας έχει περικοπεί που πληρώσαμε με την δουλειά μας και συνεχίζουμε να πληρώνουμε και σήμερα.

Δεν ανεχόμαστε και δεν αντέχουμε την θανατηφόρα ακρίβεια, τον πληθωρισμό, την εμπορευματοποίηση της υγείας, των φαρμάκων, τις δραματικές ελλείψεις σε γιατρούς – νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία. Την παντελή έλλειψη προσωπικού στον ΕΦΚΑ για την έκδοση των συντάξεων.

Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην εμπορευματοποίηση των πάντων  στην λογική ότι όποιος έχει χρήματα να πληρώνει θα ζει και όποιος δεν έχει θα πεθαίνει.

Αρκετά έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε βγαλμένα με τον ιδρώτα μας.

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τους νέους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, για νέα αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση, την μείωση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό για την  κοινωνική ασφάλιση και την κατάργηση της μίας από τις δύο εθνικές συντάξεις που αφορούν κατά κύριο λόγο τις συντάξεις χηρείας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την λύση των εκρηκτικών μας προβλημάτων με Παναττική συγκέντρωση στις 2 Ιούλη  ημέρα  Τρίτη και ώρα 10 π.μ κάτω από το Υπουργείο Εργασίας και καλούμε όλους τους συνταξιούχους της Αττικής  να πάρουν μαζικά αγωνιστικά μέρος απαιτώντας τώρα λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας σε ότι σε όλη μας την ζωή πληρώνουμε.

Διεκδικούμε:

 • Αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις στο ύψος του πληθωρισμού και κατώτερη σύνταξη στο 80% του κατώτερου μισθού.
 • Νομοθετική ρύθμιση και άμεση απόδοση της 13ηςκαι 14ης πληρωμένης σύνταξης.
 • Άμεση καταβολή των αναδρομικών σε όλους τους συνταξιούχους, δίχως δικαστήρια και προαπαιτούμενα, για το 11μηνο 2015 – 2016.
 • Ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στις καταβαλλόμενες συντάξεις σε όλους τους συνταξιούχους.
 • Κατάργηση της  εισφοράς αλληλεγγύης (ΑΚΑΓΕ).
 • Στις συντάξεις χηρείας να αποδίδονται στον επιζόντα και οι δυο συντάξεις με δικαίωμα επιλογής στη περικοπή της μίας σύνταξης από τον ίδιο στο 30% και μόνο.
 • Η Εθνική Σύνταξη να αποδίδεται σε όλες τις συντάξεις.
 • Την άμεση πρόσληψη γιατρών, νοσηλευτών και δημιουργία μονάδων ΜΕΘ και κατάργηση κάθε πληρωμής στις δημόσιες δομές υγείας.
 • Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που να συνδέονται με όλες τις βαθμίδες του δημόσιου συστήματος Υγείας και να παρέχονται δωρεάν.
 • Κατάργηση των χαρατσιών στις συνταγές για φάρμακα 1 ευρώ και στα παραπεμπτικά για διαγνωστικές εξετάσεις 3 ευρώ.
 • Να ανοίξουν όλες οι δομές υγείας που παραμένουν κλειστές και να δημιουργηθούν δημόσιες δομές οίκων ευγηρίας.
 • Να προσληφθεί προσωπικό στον ΕΦΚΑ και όλα τα αναγκαία τεχνικά μέσα για την άμεση έκδοση των συντάξεων.

Λύσεις στα προβλήματά μας, δίχως την μαζική – μαχητική παρουσία των συνταξιούχων δεν πρόκειται να δοθούν. Δίνουμε όλοι και όλες μαζικά και αγωνιστικά το παρόν μας  στην Παναττική μας συγκέντρωση την Τρίτη 2 Ιουλίου ώρα 10πμ κάτω από το Υπουργείο Εργασίας.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.