ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

08.08.2024
Εγκρίθηκαν από το αρμόδιο τμήμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού οι αιτήσεις των δήμων για τα τμήματα των Προγραμμάτων «Άθληση για όλους». Για τον δήμο μας δόθηκε έγκριση και για τα 22 τμήματα που είχαμε αιτηθεί.

Τα 8μηνα προγράμματα δομημένου αθλητισμού, τόσο για τον γενικό πληθυσμό, όσο και για ειδικές κατηγορίες, δύνανται να ξεκινήσουν από την 1η Οκτωβρίου αξιοποιώντας το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από τη Δημοτική Αρχή:

1. Στην ενασχόληση κρίσιμων ηλικιακών ομάδων με την φυσική αγωγή, καθώς και την αξιοποίηση των θεραπευτικών ιδιοτήτων της άθλησης. Για τον λόγο αυτό αναπτύσσονται για πρώτη φορά στην πόλη μας ειδικά τμήματα για την προσχολική ηλικία (ρυθμική γυμναστική),  για ομάδες με ειδικές ανάγκες, όπως και για την Γ’ ηλικία (βελτίωση κιναίσθησης).

2. Στον σχεδιασμό περιλαμβάνονται τμήματα για τα πιο δημοφιλή αθλήματα στις σχολικές και νεανικές ηλικίες, (κλασικό ποδόσφαιρο για παιδιά, ποδόσφαιρο 5Χ5 για ενήλικους, καλαθοσφαίριση για νέους και παιδιά,  καλαθοσφαίριση και πετοσφαίριση για παιδιά).

3. Τέλος, γίνεται μια προσπάθεια κάλυψης του μεγάλου κενού που άφησε το σφράγισμα του Δημοτικού Γυμναστηρίου «ΚΑΙΣΑΡΕΙΟ» κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία, με τμήματα δομημένης άθλησης αεροβικής γυμναστικής, yoga, pilates  και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Σημειώνουμε ότι το θεσμικό πλαίσιο των Προγραμμάτων Αθλητισμός για Όλους (ΠΑγΟ) δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού. Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μανώλης Καραβασίλης: «Αυτό προϋποθέτει σταθερές εργασιακές σχέσεις και πρόσληψη μόνιμων γυμναστών πτυχιούχων φυσικής αγωγής και βοηθητικού προσωπικού, σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις  για όλες τις μορφές άθλησης. Έχοντας αυτή την αντίληψη, η Δημοτική Αρχή Καισαριανής μέσα στους πρώτους μήνες της θητείας της προχώρησε σε κατάρτιση “Κανονισμού χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων” μετά από 25 χρόνια. Ταυτόχρονα αντλεί κάθε μικρή ή μεγάλη δυνατότητα για τη δημιουργία δικών της τμημάτων άθλησης και απαιτεί από το κεντρικό κράτος να αναλάβει την ευθύνη για την ανάπτυξη και συντήρηση των αθλητικών χώρων της πόλης (αντικατάσταση τάπητα βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου εντός των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου «Μ. Κρητικόπουλος», δημιουργία γηπέδου στίβου στο Σκοπευτήριο, αναβάθμιση του νπδδ ΝΗΑΡ ΗΣΤ κλπ).

Παράλληλα, απλώνει το χέρι στον λαό, τα αθλητικά σωματεία της πόλης, για την εμπέδωση και ανάπτυξη ενός διεκδικητικού αθλητικού κινήματος που θα σπάει τα δημοσιονομικά πλαίσια και θα υπερασπίζει το δικαίωμα στη σύγχρονη άθληση για όλους. Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια».

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν αναλυτικές ανακοινώσεις με όλες τις χρηστικές πληροφορίες τόσο για τα προγράμματα όσο και για τις προσλήψεις  πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής που απαιτούνται για την υλοποίηση του σχεδιασμού.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.