ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ξεκίνησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καισαριανής οι εργασίες της διημερίδας με θέμα: «Προσφυγικοί οικισμοί: ζητήματα διαχείρισης και ανάδειξης της τοπικής ιστορικής μνήμης. Η περίπτωση της Καισαριανής».

https://www.youtube.com/live/TPYv27sGll0?si=r0kXdPaxbZ-kH7j4

Την εισαγωγική συνεδρία συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής Νικόδημος Κατσαρέλης, ενώ τους παριστάμενους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος.

https://youtu.be/cccX7uWvETs?si=OJuIZCO8D6bPwrg2

Παραβρέθηκαν η Δημοτική Αρχή, οι πρώην Δήμαρχοι Καισαριανής Γιώργος Κατημερτζής και Σπύρος Τζόκας, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Καισαριανή» και τέως Δήμαρχος  Χρήστος Βοσκόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Σάμιος, εκ μέρους της παράταξης «Όμορφη Πόλη» ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζαρκαδούλας, ο επικεφαλής της «Ανυπόταχτης Καισαριανής» Μιχάλης Μιλτσακάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Παραγυιού και Γιάννης Τσιροζίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Μάνος Κιτσέλης, διατελέσαντες δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και εκπρόσωποι μαζικών φορέων της πόλης μας.

Οι εργασίες της διημερίδας συνεχίζονται σήμερα στις 19:00 μπροστά στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης  με δύο θεματικές συνεδρίες:

  1. Από τους προσφυγικούς οικισμούς του Μεσοπολέμου στην κοινωνιολογία των σύγχρονων πόλεων.
  2. Μνήμες προσφύγων και κοινωνική συνείδηση.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.