ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και εκπροσώπους Συλλόγων από τα σχολεία του Δήμου μας συναντήθηκε η Δημοτική Αρχή μετά από κάλεσμα της τελευταίας, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της αναλυτικής συζήτησης, κοινή ήταν η διαπίστωση της σοβαρότητας της κατάστασης με τις μαζικές συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, την Ειδική Αγωγή που προδικάζουν ένα βάρβαρο μέλλον για τη σχολική κοινότητα. (Επισυνάπτεται η επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας για το κόψιμο τομέων και ειδικοτήτων στο 1ο ΕΠΑΛ Καισαριανής).

Στην εισήγησή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου κάλεσε τους γονείς να μην καμφθούν από την τρομοκρατία υπουργείου και κυβέρνησης και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει τις κινητοποιήσεις όπως έγινε και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θα είναι κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα και η ΔΑ είναι έτοιμη και την ημέρα του αγιασμού να μην περάσει κλίμα ανοχής. Θα είμαστε παρόντες σε όποια κινητοποίηση αποφασίσετε». 

Υπογράμμισε εξάλλου ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής σε ένα δοσμένο αρνητικό περιβάλλον είναι η εξάντληση κάθε δυνατότητας για την ανακούφιση των νέων οικογενειών που αντιμετωπίζουν ολομέτωπη επίθεση, από την οικονομική επιβίωση μέχρι την εξασφάλιση της μόρφωσης των παιδιών τους.

Η Δημοτική Αρχή δίνει έμφαση στην κοινωνική, σωματική, συναισθηματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών. Έτσι σχεδίασε εξειδικευμένα τμήματα φυσικής αγωγής για την προσχολική, πρώτη σχολική και εφηβική ηλικία, και βρισκόμαστε εν αναμονή έγκρισης προσλήψεων γυμναστών από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Επιπλέον συνεχίζονται οι προσπάθειες  ώστε ο Δήμος να αποκτήσει Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για την πρώτη σχολική ηλικία.

«Είναι ξεχωριστή και δύσκολη η μάχη που δίνουμε μαζί με τους εργαζόμενους του Πολιτιστικού Κέντρου, για την εργασιακή τους αποκατάσταση που θα σημάνει και την αναβάθμιση του πολιτιστικού έργου στην πόλη» σημείωσε. Η Αντιδήμαρχος κάλεσε τους Συλλόγους και την Ένωση Γονέων να στηρίξουν την προσπάθεια των εργαζομένων και της Δημοτικής Αρχής σε αυτό τον αγώνα.

Κατά τη συνάντηση άνοιξε συζήτηση και επιβεβαιώθηκε κι από τους γονείς η αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου του Σκοπευτηρίου που θα είναι μια όαση για την καθημερινότητα γονιών και μαθητών, ένα κέντρο δημιουργίας και ιστορικής μνήμης. Κάλεσε τους συλλόγους να δώσουν απάντηση σε όσους επιβουλεύονται την υποβάθμιση και εγκατάλειψη των προσδοκιών τους.

Στη συνέχεια έγινε αναλυτική αναφορά στα τεχνικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στα σχολεία με την αξιοποίηση του ετήσιου πενιχρού ποσού που δίνεται διαχρονικά από τις κυβερνήσεις στον Δήμο για σχολικές επισκευές και σημειώθηκε η συστηματική προσπάθεια που καταβάλλεται από τα ολιγομελή συνεργεία του Δήμου.

Δόθηκε έμφαση στην απαραίτητη άμεση νομιμοποίηση των σχολικών κτιρίων με ευθύνη του κράτους, την επιτακτική ανάγκη αντικατάστασης των απαράδεκτων κοντέινερ στη δίχρονη προσχολική αγωγή και αλλού, την εκπόνηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων για ουσιαστική αντισεισμική θωράκιση, μηχανολογική και ηλεκτρολογική αναβάθμιση των σχολείων. Έργα που προφανώς δεν περιλαμβάνονται στις προτεραιότητες της κυβέρνησης κι ως εκ τούτου επιβάλλεται μια νέα σύσκεψη Δημοτικής Αρχής, γονεϊκού, εκπαιδευτικού και μαθητικού κινήματος για να αναληφθούν στοχευμένες πρωτοβουλίες προς Περιφέρεια, ΚΤΥΠ και Υπουργείο Εσωτερικών για να πάρουν προτεραιότητα τα ουσιαστικά έργα που έχει ανάγκη ο λαός. Υπάρχει άλλωστε εμπειρία και από την περίοδο 2015-2019.

Επιπλέον παρουσιάστηκαν οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την εξασφάλιση επαρκούς καθαριότητας η οποία βρίσκει εμπόδια στην οικονομική ανέχεια του Δήμου και τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, για τη διασφάλιση της ασφάλειας των παιδιών στις διαβάσεις με την πρόσληψη σχολικών τροχονόμων και τις διαγραμμίσεις που είναι σε εξέλιξη, για την σχολική μεταφορά.

Κατά τη συνάντηση, εκφράστηκε η ανησυχία όλων των παρευρισκομένων για τη διαχείριση των λειτουργικών αναγκών των σχολείων μετά την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών που όπως είχε επισημανθεί θα προκαλούσε πρόσθετα προβλήματα στα ήδη ταλαιπωρημένα οικονομικά των σχολείων.

Από την πολύωρη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η ανάγκη σύγκρουσης με τις κεντρικές πολιτικές επιλογές στον χώρο των σχολείων, μια υπόθεση δύσκολη, διαρκείας, αλλά άκρως απαραίτητη και ελπιδοφόρα.-

Δείτε ΕΔΩ την επιστολή για ΕΠΑΛ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.