Άστρων Ψιθυρίσματα. Του Μιχάλη Κλαδίτη. Φύλλο 35

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φίλες και φίλοι μου,

καλό μήνα και καλό φθινόπωρο. Ο Σεπτέμβρης του 2024 ξεκινάει με την Νέα Σελήνη στις 3 του μήνα στην 11η μοίρα της Παρθένου και στις 18 του μήνα έχουμε την Σεληνιακή έκλειψη στην 25η μοίρα των Ιχθύων και στις δύο έχουν ενεργό ρόλο Κρόνος και Ποσειδώνας δηλαδή το όνειρο και ο ρεαλισμός η αν θέλετε η φαντασία με την πραγματικότητα.

 

Κριός

Υπάρχει τόλμη και γοητεία όμως υπάρχει και κάποιο αδικαιολόγητο στρες και δεν θα ήταν φρόνιμο να κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

Ταύρος

Το ταμπεραμέντο και η εκφραστικότητα σας είναι στο ζενίθ και θα έχετε γύρω σας μεγάλη ζήτηση ως άτομα. Όμως μην το παρακάνετε και γίνει αυτό κάτι που δε θα έχει τέλος και δε θα σταματάει.

Δίδυμοι

Ο Άρης στην 29η μοίρα σας αναιρετική σας πιέζει και σας εξωθεί σε σπασμωδικές και επικίνδυνες κινήσεις τόσο σε συνδυασμό με τις επαφές σας όσο και σε χειρισμό καταστάσεων περιστάσεων και μηχανημάτων.

Καρκίνος

Διορθώνονται πολλά στραβά όμως θέλει και από σας λίγο νερό στο κρασί σας, κυρίως σε αισθηματικά θέματα που θέλουν ψύχραιμες κινήσεις από σας αλλά κι από την απέναντι πλευρά.

Λέων

Δεν είναι και η ιδανικότερη εποχή σας, κυρίως μετά το έντονο καλοκαίρι, αλλά θα έχετε ευκαιρίες να δράσετε με την βοήθεια και την συμπαράσταση κάποιων φίλων σας και συνεργατών.

Παρθένος

Δε χρειάζεται να παραπονιέστε τόσο έντονα γιατί όλα θέλουν ψυχραιμία και μια αγαπησιάρικα διάθεση. Σταματήστε να είστε το θύμα και προχωρήστε μπροστά σας γιατί θα έρθει κάτι καλό.

Ζυγός

Με τον Άρη στους Διδύμους έχετε αναστάτωση στη δουλειά, στις δημόσιες σχέσεις και στη ζωή σας γενικότερα. Αυτό θα σας κουράσει λίγο, μα θα βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε.

Σκορπιός

Βρείτε τρόπους να ξεφορτωθείτε τα βαρίδια γύρω σας , δείτε ποιοι είναι αυτοί που σας φτιάχνουν τη μέρα και επιλέξτε χρόνο μαζί τους. Τότε θα νιώσετε ήρεμοι.

Τοξότης

Κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά θα τακτοποιηθούν, θα ταξιδέψετε χωρίς πρόγραμμα. Και τα εμπόδια στην σχέση σας θα τα υπερνικήσετε όλα. Ηρεμήστε γιατί δεν είναι λύση όλο αυτό.. γαληνέψτε.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Ζυγό, ο Άρης στους Διδύμους και η ένταση στο φουλ θα φέρουν έρωτα και ευκαιρίες για δημιουργία μιας σχέσης που όμως δεν φαίνεται όπως και κάποια θέματα οικονομικά που θέλουν προσοχή.

Υδροχόος

Θα έρθει και θα σας βρει η πραγματική, η παντοτινή αγάπη! Επίσης, σε ένα ταξίδι σας, θα έχετε μια επαγγελματική πρόταση.

Ιχθύς

Εργασιοθεραπεία και γίνεται πιο εύκολη η πρόσβαση στην συζήτηση με τους άλλους. Μην μπαίνετε σε διενέξεις και λόγια, κυρίως με την σχέση σας που όλα είναι σε τεντωμένο σχοινί.

Μιχάλης Κλαδίτης
ερευνητής ψυχολογικής αστρολογίας
Για προσωπική συνεδρία: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.