«(Α)γνώστου Πατρός» της Γωγώς Φάκου-Θεοδωράκη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μια κατάθεση ψυχής που συγκλονίζει

Γράφει o Γιώργος Βούλγαρης –ηθοποιός-θεατρικός σκηνοθετης  -κειμενογράφος

Σε μια εποχή όπου οι προσωπικές ιστορίες σπανίως βρίσκουν τον χώρο να ακουστούν, το βιβλίο «(Α)γνώστου Πατρός» της Γωγώς Φάκου-Θεοδωράκη έρχεται σαν κραυγή εσωτερικής αλήθειας να φωτίσει το σκοτάδι της σιωπής και της απόρριψης.

Η γνωστή ιστορία του… άγνωστου για αρκετά χρόνια γιου του Μίκη Θεοδωράκη, Νίκου, βασικό θεμα του βιβλίου.

Με την πένα μιας αληθινής αφηγήτριας και τη γενναιότητα μιας γυναίκας που δεν φοβάται να γυμνώσει την ψυχή της, η Φάκου υφαίνει την τραγική ιστορία ενός παιδιού που μεγάλωσε χωρίς να γνωρίζει την πατρική του ταυτότητα – και μιας μητέρας που πλήρωσε το τίμημα της διαφορετικότητας με κοινωνική απομόνωση και στίγμα.

Η συγγραφέας δεν αναζητά δικαιοσύνη· αναζητά φως. Και το βρίσκει. Μέσα από μια γραφή λυρική, σχεδόν θεατρική – χωρίς όμως ίχνος επιτήδευσης – το κείμενο κυλά σαν εσωτερικός μονόλογος, καθηλωτικός, ειλικρινής, σχεδόν λυτρωτικός.

Αυτό που καθηλώνει τον αναγνώστη δεν είναι μόνο η δραματική πλοκή – που από μόνη της συγκλονίζει – αλλά η δύναμη της γλώσσας, το ανεπιτήδευτο πάθος, η βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης ψυχής. Το «(Α)γνώστου Πατρός» δεν είναι απλώς μια μαρτυρία· είναι λογοτεχνία υψηλής συναισθηματικής αξίας.

Ένα βιβλίο που δεν διαβάζεται – βιώνεται. Και όταν η τελευταία σελίδα κλείσει, δεν ξεχνιέται. Μένει εκεί, σαν ανάμνηση, σαν φωνή, σαν ανοιχτή πληγή και μαζί παρηγοριά.

Αναμφίβολα, ένα από τα πιο συγκινητικά και σημαντικά βιβλία των τελευταίων χρόνων. Ένα αναγνωστικό ταξίδι που αξίζει να τολμήσει κανείς.

 Πληροφορίες προϊόντος – Συγγραφέας Φάκου-Θεοδωράκη Γωγώ Eκδότης Όστρια

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.