ΦΡΑΝΤΖΟΛΟμαγειρέματα. Του Λεωνίδα Φραντζολά. Φύλλο 34

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn


Σεφ Λεωνίδας Φραντζολάς – Τηλ. επικοινωνίας: 693 247 2334

Γαρίδες σαγανάκι

Υλικά για 4 άτομα

Γαρίδες  800 γρ.
Ελαιόλαδο 100 ml
Κρεμμύδια 100 γρ.
Σάλτσα ντομάτας 300 γρ.
Ούζο 50ml
Τυρί φέτα 200γρ.
Πιπεριά πράσινη  100γρ.
Σκόρδο               2 σκελ.
Αλάτι –Πιπέρι (προαιρετικά)
Μαϊντανός (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Προετοιμάζουμε τον χώρο εργασίας.

Καθαρίζουμε, πλένουμε τις γαρίδες (αφήνουμε τα κεφάλι και στην ουρά προαιρετικά).

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο (και την ψιλοκομμένη πιπεριά προαιρετικά). Προσθέτουμε τις γαρίδες, σοτάροντας για 2 λεπτά περίπου και κατόπιν σβήνουμε με το ούζο.

Προσθέτουμε στη σάλτσα τομάτας τις γαρίδες. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αφήνουμε να γλασάρουν για 5 λεπτά περίπου, βράζοντάς τα για λίγο.

Μοιράζουμε τις γαρίδες με τη σάλτσα τους σε τέσσερα σαγανάκια και προσθέτουμε από πάνω  τη φέτα κομμένη σε κυβάκια.

Γκραντινάρουμε σε σαλαμάνδρα, πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.

—————————————————————————

 Καραβίδες φρικασέ με φινόκιο και μάραθο

Υλικά  για 4 άτομα

Καραβίδες 800γρ.
Κρεμμύδι 50γρ.
Σκόρδο 1 σκελ.
Πράσο 30γρ.
Ούζο 30ml
Λευκό κρασί 200ml
Ζωμός ψαριού
Φινόκιο 250γρ.
Βούτυρο καραβίδας 50γρ.
Κρέμα γάλακτος 50ml
Κρόκος αυγού 1τεμ.
Λεμόνι 1 τεμ.
Αλάτι – Πιπέρι (προαιρετικά)
Μάραθος (προαιρετικά)
Μαϊντανός (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Προετοιμάζουμε τον πάγκο εργασίας.

Καθαρίζουμε τις καραβίδες από τα κελύφη και βγάζουμε το μαύρο εντεράκι.

Με τις καρκάσες κάνουμε ένα βούτυρο καραβίδας.

Σε μια μικρή χαμηλή κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και το πράσο. Προσθέτουμε το ψαχνό των καραβίδων και ροδίζουμε έντονα. Σβήνουμε με λίγο ούζο και προσθέτουμε λευκό κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστούν  τα 2/3 της αρχικής ποσότητας.

Συνεχίζουμε ρίχνοντας το ζωμό του ψαριού και αλατοπιπερώνοντας.

Ταυτόχρονα έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες το φινόκιο και το ζεματάμε.

Προσθέτουμε τις καραβίδες, το φινόκιο, τον ψιλοκομμένο μάραθο και μαϊντανό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για λίγο ακόμα.

Δένουμε την Παρασκευή με τον κρόκο του αυγού και τη κρέμα γάλακτος προσθέτοντας τον χυμό λεμονιού.

Αν θέλουμε, μπορούμε στο τέλος να προσθέσουμε το βούτυρο καραβίδας για να δέσουμε τη σάλτσα, αλλά και να εμπλουτίσουμε με περισσότερη γεύση.

Διορθώνουμε τα καρυκεύματά μας και σερβίρουμε.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.