ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α & Β ΚΑΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

09.10.2024

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 9 Οκτώβρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την πρωτοβουλία των Α και Β ΚΑΠΗ Καισαριανής  και είχε την δυνατότητα να συζητήσει, να ενημερωθεί και να προβληματιστεί για τις νοητικές και συναισθηματικές διαταραχές στην τρίτη ηλικία.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νικόδημος Κατσαρέλης , οι αντιδήμαρχοι Κανέλλα Γεωργοπούλου και Χρύσα Γκίκα, η επικεφαλής της παράταξης «Όμορφη Πόλη» Μπεττίνα Γραφίδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέλλα Σαρρηπαναγιώτου, Ντίνα Κολοβού και Κώστας Γαβριλάκης, εκ μέρους της παράταξης «Νέα Προοπτική» οι  Στέλλα Καλλιαμβάκου και Παναγάκου Ιωάννα και βέβαια ο ψυχίατρος, Δρ. Ιωάννης Παπαντριανταφύλλου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την ομιλία του.

Ο δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «την ημέρα της τρίτης ηλικίας δεν πρέπει να την θυμόμαστε μόνο όταν έχουμε επέτειο, αλλά καθημερινά, όταν πάει να πάρει την σύνταξή της  να φτάνει για να μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, στα νοσοκομεία που πρέπει να υπάρχουν οι αναγκαίοι γιατροί και το προσωπικό για να γιατρεύεται» και πως «εμείς προσπαθούμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας να στηρίξουμε την τρίτη ηλικία ακόμα και σε πράγματα που δεν είναι στην αρμοδιότητά μας, χωρίς να ξεχνάμε ποιος έχει τις μεγάλες δυνατότητες και την πολιτική που ασκεί».

Ακολούθησε η ομιλία από τον Δρ. Ιωάννη Τριανταφύλλου, όπου αναλύθηκε με ξεχωριστό τρόπο η δυνατότητα πρόληψης από το Αλτσχάιμερ, τα αίτια και τα πρώτα σημάδια εμφάνισής του, πως χειριζόμαστε ασθενείς με νοητικές διαταραχές και τι μπορούμε να κάνουμε οι ίδιοι ως ασθενείς, ενώ απάντησε σε πολλά ερωτήματα των παρευρισκόμενων.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο δήμαρχος πρόσφερε στον κ. Τριανταφύλλου το βιβλίο του Σπύρου Τζόκα «Κάποτε…στην Καισαριανή», ευχαριστώντας τον για την ομιλία και παρουσία του.

Ακολούθησε κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους από τα ΚΑΠΗ και τον Δήμο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.