Μείνετε σπίτι κι όλα στην πόρτα σας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δεν ζούμε απλά μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Ζούμε το πλέον παράλογο φαινόμενο της εποχής μας, μέσα σε  ένα γενικευμένο κλίμα φόβου. Το παράλογο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, τόσο που να αντιμετωπίζεται πλέον ως φυσικό. Η αίσθηση όμως του εγκλεισμού και του αποκλεισμού των ανθρώπων, που είναι σήμερα πια σε καραντίνα, προκαλεί δυσφορία και δύσπνοια.

Νοιώθουμε φυλακισμένοι. Δεν μπορούμε να φύγουμε αν και οι πόρτες της «φυλακής» μας είναι ανοιχτές. Αν κάποιος βγει από τη «φυλακή» κινδυνεύει να κολλήσει ή να μεταφέρει τον κορονοϊό.

Όμως πρέπει ν αντισταθούμε στη μιζέρια που προκαλεί ο εγκλεισμός και θα το κάνουμε.

Θα βρούμε νέους τρόπους επικοινωνίας, ίσως επαναφέρουμε και κάποιους παλιούς που χάσαμε, ίσως ξαναμιλήσουμε με τον γείτονα στο απέναντι μπαλκόνι.

Θα αντισταθούμε. Όμως για να μπορέσουμε ν’ αντισταθούμε πρέπει να μείνουμε ζωντανοί και αισιόδοξοι.

Για να το πετύχουμε αυτό, με τις παρούσες συνθήκες, θα δημιουργήσουμε μια νέα κουλτούρα στις αγορές μας, που θα στηρίζεται στην παράδοση των προϊόντων στην πόρτα μας. Μια κουλτούρα που μάλλον θα μείνει για πολύ καιρό, μια και ο φόβος θα φύγει σιγά σιγά και φυσικά πολύ αργότερα απ’ τον κορονοίό. Όμως έτσι θα έχουμε βρει λύσεις για τα καθημερινά εφόδια μας, τρόφιμα, ποτά, καθαριστικά κι ότι άλλο χρειάζεται ένα νοικοκυριό και παράλληλα θα βοηθήσουμε τα μαγαζιά της γειτονιάς μας.

Τους ανθρώπους που μέχρι χτες χαιρετούσαμε στην καθημερινή μας έξοδο.

Η εφημερίδα μας, Δήμος και Πολιτεία, θέλοντας να συμβάλει κι αυτή με τον τρόπο της, σ’ αυτή την προσπάθεια δημιούργησε ένα χώρο στην ιστοσελίδα της, (πατήστε ΕΔΩ) όπου μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα της γειτονιάς σας, που έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τα προϊόντα τους στην πόρτα σας.

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να προβάλετε κι εσείς το κατάστημά σας, επικοινωνήστε με την Κα Έλντα Δεληλάμπρου στο 6943113449 ή τον Κο Σωτήρη Παπαμιχαήλ στο 6936717421

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.