Δεκαεννέα γάτες διέσωσε το Τμήμα Αστικής Πανίδας Δήμου Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βύρωνας, 28/2/2022

Δεκαεννέα γάτες διέσωσε το Τμήμα Αστικής Πανίδας Δήμου Βύρωνα – Επείγουσα ανάγκη για φιλοξενίες/υιοθεσίες!

Το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Βύρωνα περισυνέλλεξε 19 γάτες, από διαμέρισμα συλλέκτριας* που όπως διαπιστώθηκε είχε μετατραπεί σε εστία σοβαρής μόλυνσης!

Είχαν προηγηθεί προσπάθειες του Δήμου ώστε να πειστεί η συλλέκτρια να παραλάβουμε τα ζώα για στείρωση και αναζητήσουμε υιοθεσίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά ύστερα από εισαγγελική εντολή, έγινε παρέμβαση με αστυνομικές, υγειονομικές και κτηνιατρικές υπηρεσίες. Οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που αντίκρυσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι πέρα από κάθε περιγραφή.

Τα ζώα μεταφέρθηκαν σε κτηνιατρείο με το οποίο έχει σύμβαση ο Δήμος, έγινε κτηνιατρική εξέταση και υποβλήθηκαν σε στειρώσεις, πλην ενός που είχε μόλις γεννήσει. Ευτυχώς όπως διαπιστώθηκε είναι σε καλή κατάσταση, υγιή και χωρίς παράσιτα. Τα ζώα εντελώς προσωρινά φιλοξενούνται σε χώρους του κτηνιατρείου και του Δήμου Βύρωνα. Ανάμεσά τους υπάρχει και μια γάτα με νεογέννητα γατάκια.

Πλέον, υπάρχει επείγουσα ανάγκη να βρεθούν φιλοξενίες ή υιοθεσίες, δεδομένου ότι τα ζώα έχουν ζήσει έγκλειστα σε ένα μικρό διαμέρισμα και δεν είναι εύκολο να επανενταχθούν στο δρόμο ως αδέσποτα, αλλά ούτε και μπορούν να ζήσουν σε κλουβιά γιατί αυτό είναι αντίθετο προς τους κανόνες ευζωίας τους.

Καλούμε τους ζωόφιλους να κάνουμε μαζί μια προσπάθεια, ώστε να βρουν σπίτι τα ζωάκια και να ζήσουν με αγάπη και φροντίδα.

Επικοινωνήστε με το τμήμα αστικής πανίδας ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο fbΑδέσποτα Δήμου Βύρωνα

Τμήμα Αστικής Πανίδας Δήμου Βύρωνα

Τηλ.   210-7608374, e-mail: papaioannou@dimosbyrona.gr

ΑρχιεπισκόπουΑθ. Χρυσοστόμου, Τ.Κ. 162 33

*Συλλέκτες ζώων, ονομάζονται οι άνθρωποι που μαζεύουν και διατηρούν πολλά ζώα χωρίς να είναι σε θέση να τους παρέχουν καλές συνθήκες διαβίωσης και τα υποχρεώνουν να ζουν βασανιστικά.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.