Εισβολή της αστυνομίας στον Ευαγγελισμό με σκοπό τη διάλυση της κινητοποίησης των υγειονομικών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μετά τα χειροκροτήματα, ακολουθεί το ξύλο. Όταν οι γιατροί διεκδικούν γίνονται στόχος των γκλοπ και του κράτους. (Video)

Μετά τα χειροκροτήματα, ακολουθεί το ξύλο. Όταν οι γιατροί διεκδικούν γίνονται στόχος των γκλοπ και του κράτους, το οποίο σήμερα το πρωί έστειλε ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας για να “σπάσουν” τις κινητοποιήσεις που βρίσκονταν νωρίτερα σε εξέλιξη με κεντρικό αίτημα την ενίσχυση του ΕΣΥ, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για την Υγεία.

Παρότι η κινητοποίηση ήταν ειρηνική, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στον χώρο με το πρόσχημα ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις. Το οξύμωρο ήταν ότι ο συνωστισμός δημιουργήθηκε από τους ίδιους.
Την ώρα που οι αστυνομικοί μιλούσαν για συνωστισμό των ιατρών μέσα στο προαύλιο του Ευαγγελισμού 13 από αυτούς βρίσκονται έξω χωρίς μάσκες Ένας δίπλα στον άλλον
Τελικά έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις των παρευρισκόμενων, η αστυνομία αποχώρησε από τον χώρο και η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε κανονικά.
Σημειώνεται ότι κινητοποιήσεις με αφορμή την ημέρα έγιναν σε δεκάδες δομές υγείας και νοσοκομεία της χώρας.
Σε αυτή του Ευαγγελισμού, τον λόγο πήρε ο Ηλίας Σιώρας, πρόεδρος του ΣΕΝΕ «Ευαγγελισμός», ο οποίος στάθηκε στους λόγους και στα αιτήματα των σημερινών δράσεων. Παράλληλα κατήγγειλε την κυβερνητική προσπάθεια φίμωσης των υγειονομικών, ωστόσο αυτό δεν κάμπτει τον αγώνα τους, σημείωσε. Στην κινητοποίηση που συμμετείχαν υγειονομικοί και εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων, στήριξαν σωματεία και φορείς, ενώ παραβρέθηκαν, όπως αναφέρει ο 902, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο οποίος στο χαιρετισμό του εξέφρασε την αλληλεγγύη του Κόμματος στον αγώνα και τα αιτήματά τους, καθώς και ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ.

Πηγή: 3pointmagazine 7 Απριλίου 2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.