Η ιστοσελίδα του Άκη Δ&Π Φύλλο 4

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι δημοτικές παρατάξεις, πρέπει πλέον να πάψουν να ανέχονται τη μεροληπτική χρήση της ιστοσελίδας του δήμου Βύρωνα και να επιβάλουν επιτέλους, αυτές, τη δημοκρατική της λειτουργία.

Του Σωτήρη Παπαμιχαήλ
Στην προηγούμενη θητεία του δημοτικού συμβουλίου και με τις αποχωρήσεις πολλών μελών της διοικούσας παράταξης του κυρίου Κατωπόδη, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν η υπερψήφιση του προϋπολογισμού. Με αυτό το δεδομένο ο δήμαρχος αναγκαζόταν και έκανε αρκετές υποχωρήσεις. Πολλές απ’ αυτές όμως είτε ήταν ντρίπλες (μακάρι να είχαμε τέτοιους ντριπλαδόρους και στον Παναθηναϊκό), είτε παρενέβαινε η γνωστή σε όλους μας νόσος αλτζχάιμερ και ξεχνιόντουσαν στην πορεία. Μια τέτοια λοιπόν ντρίπλα ήταν και η υπόσχεση, που ποτέ δεν υλοποίησε, να σεβαστεί τη δημοκρατία και να δώσει χώρο στην ιστοσελίδα του δήμου, για τις ανακοινώσεις ή τοποθετήσεις όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Θα μου πείτε, τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια ρε Σωτήρη.
Όμως δεν είναι έτσι. Η ιστοσελίδα ονομάζεται και οφείλει να είναι «Ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα» Εφόσον μιλάμε για τον δήμαρχο Βύρωνα και όχι τον Λουδοβίκο τον 14ο, που δήλωνε το γνωστό σε όλους μας «το κράτος είμαι ΕΓΩ» οφείλει λοιπόν να παρέχει χώρο να εκφράζονται όλοι οι φορείς της πόλης και φυσικά και οι δημοτικές παρατάξεις που συμμετέχουν στη διοίκηση του δήμου μας, ώστε οι δημότες να έχουν σαφή και πλήρη εικόνα για την πόλη που ζουν. Όμως πέρα από τον σεβασμό στη δημοκρατία και πέρα απ’ τον αλαζονικό τρόπο, που μέχρι σήμερα διαχειρίζεται την ιστοσελίδα η δημοτική αρχή, ακούγεται κωμικοτραγικό να μιλά για ήθος και συνέπεια, όταν κάνει ακριβώς αυτά που κατηγορούσε τον προηγούμενο δήμαρχο κο Χαρδαλιά. Τότε κατήγγειλε τον κο Χαρδαλιά για αυτοπροβολή μέσω της ιστοσελίδας και ζητούσε χώρο σ’ αυτήν και τώρα δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της και πράττει όσα κατηγορούσε.
Κι ακόμη χειρότερα. Η διοικούσα παράταξη δεν είναι καν η πρώτη σε δύναμη παράταξη (άλλο τραγικό της δημοκρατίας αυτό) διαθέτοντας 9 δημοτικούς συμβούλους έναντι της «δεύτερης» που εξέλεξε και διαθέτει 10 δημοτικούς συμβούλους.
Και πάμε στο σήμερα, που με όσα συμβαίνουν, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μη καταντήσει η δημοκρατία ιστορικό ανέκδοτο: Χειροκροτήθηκε δεόντως και διαφημίστηκε η τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου, μέχρι και συνεντεύξεις σε κανάλια δώσανε. Θα πω κι εγώ μπράβο και συγχαρητήρια, για τη χρήση της τεχνολογίας στην υπηρεσία της δημοκρατίας. Της κουτσής όμως δημοκρατίας, μιας και δεν προσκλήθηκαν καν να συμμετέχουν, ως παρατηρητές έστω, σ’ αυτή ούτε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ούτε φορείς της πόλης, παρά το ότι η τεχνολογία το επιτρέπει να πραγματοποιηθεί χωρίς καν κάποια επιβάρυνση.
Κι επανέρχομαι στην ιστοσελίδα του δήμου μας. Σήμερα που η κυκλοφορία απαγορεύεται, η επικοινωνία με τους δημότες έχει σχεδόν καταργηθεί και έχουν μείνει μόνο τα κοινωνικά δίκτυα, με όλους τους κινδύνους παρανόησης που υπάρχουν σ ‘ αυτά, δεν θεωρεί η δημοτική αρχή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να ανακοινώνει μέσα απ’ την ιστοσελίδα του δήμου τις τοποθετήσεις και τα δελτία τύπου των δημοτικών παρατάξεων;
Το ερώτημα μου δεν είναι ρητορικό. Η δημοτική αρχή δεν ανάρτησε δελτίου τύπου δημοτικής παράταξης, παρά το ότι της ζητήθηκε.
Προσωπική μου άποψη είναι πως οι δημοτικές παρατάξεις, πρέπει πλέον να πάψουν να ανέχονται τη μεροληπτική αυτή χρήση της ιστοσελίδας και να επιβάλουν επιτέλους αυτές τη δημοκρατική της λειτουργία.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.