Κατάληψη Ανάληψης: Σχετικά με την αποτυχημένη προσπάθεια εκκένωσης της

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στις 30/04/2020 έπεσε στην αντίληψη συντρόφων ότι συνεργείο ιδιώτη εργολάβου είχε παραβιάσει της κλειδαριές της κατάληψης Ανάληψης, ενώ είχε παραδώσει τον κινηματικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό της σε υπηρεσίες του δήμου. Οι σύντροφοι επενέβησαν άμεσα με αποτέλεσμα το συνεργείο να αποχωρήσει, αφού πρώτα ενημέρωσε ότι είχε πάρει την εντολή από τη δημοτική αρχή να ανακαινίσει το χώρο, με σκοπό να στεγάσει άλλη μία κρατική δομή διαχείρισης της φτώχειας.
Σε λίγα λεπτά σύντροφοι και συντρόφισσες μαζεύτηκαν στο χώρο και πραγματοποίησαν παρέμβαση στο γραφείο του δημάρχου Άκη Κατωπόδη, ο οποίος αν και ανήκει στο αντιπολιτευτικό στρατόπεδο, είναι και ο πρώτος που προσπάθησε να επανεκιννήσει τις κατασταλτικές επεμβάσεις του μπατσο-υπουργού Μ.Χρυσοχοΐδη,ενάντια στα εδάφη του αγώνα. Ωστόσο ο δήμαρχος Βύρωνα πήρε άμεσα το μήνυμα ότι για να πάρουν τις καταλήψεις στις γειτονιές μας θα πρέπει πρώτα να περάσουν πάνω από το τοπικό κίνημα, και μέσα από μια σειρά λεκτικών ελιγμών, τα απέδωσε όλα σε μία… παρεξήγηση!
Αποτέλεσμα της δυναμικής μας παρέμβασης, ήταν να πάρουμε τα περισσότερα πράγματα της κατάληψης πίσω και παράλληλα να ανακαλύψουμε ότι άνοιξε ξανά ο κύκλος της λεηλασίας του κοινωνικού πλούτου, με τη συνεργασία ιδιωτών και φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η αριστερή διαχείριση του δήμου για άλλη μια φορά γκρέμισε τις όποιες αυταπάτες υπήρχαν, ότι μια αριστερή διαχείρηση του κράτους τόσο σε τοπικό όσο και σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας, μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετικούς δρόμους σε σχέση με αυτή της δεξιάς.Το κράτος όποια μορφή και αν πάρει δεν μπορεί παρά να προστατεύει τα συμφέροντα των εξουσιαστών, αποδεικνύοντας πόσο ανεπαρκές και επικίνδυνο είναι για όλη την υπόλοιπη κοινωνία. Όπως δεν ξεχνάμε τα αριστερά και δεξιά μνημόνια, έτσι και δεν συγχωρούμε τις αριστερές και δεξιές κρατικές επιθέσεις προς τον κόσμο που αγωνίζεται για την κοινωνική χειραφέτηση.
Όσον αφορά την λειτουργία μας, η πολιτική συνέλευση της κατάληψης είχε αποφασίσει να αναστείλει προσωρινά την λειτουργία του κατειλημμένου χώρου, σε μια προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας, σύμφωνα με τους βασικούς κανόνες αυτοπροστασίας,και πάντα στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς ομάδες.
Αυτή η απόφαση δεν ήταν σύμφωνη σε καμία περίπτωση με την κρατική διαχείρηση της πανδημίας,καθώς δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στο κράτος, το οποίο χρησιμοποιεί τα επιστημονικά δεδομένα κατά το δοκούν είτε υποβαθμίζοντάς τα, είτε υπερθεματίζοντάς τα με βάση οικονομικά κριτήρια θέτωντας σε καθεστώς εξαίρεσης τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα σε εργασιακούς χώρους, φυλακές, στρατόπεδα κράτησης μεταναστών, άστεγους, ψυχιατρεία, οίκους ευγηρίας.
Κομμάτι της παραπάνω συνθήκης είναι και η δημοτική αρχή του Βύρωνα η οποία εκμεταλλεύτηκε προς όφελός της την προσωρινή αναστολή λειτουργίας της κατάληψης για να εκκενώσει το χώρο χρησιμοποιώντας ως πρόφαση για δεύτερη φορά κοινωνικές παροχές με σκοπό την καταστολή.
Η Κατάληψη της Ανάληψης είναι ένα ακόμα έδαφος αγώνα και μία πρόταση πού έρχεται να οργανώσει τις ανάγκες μας. Αυτοοργανωμένα – αλληλέγγυα και όχι με όρους φιλανθρωπίας και εξάρτησης τύπου κοινωνικού συσσιτίου. Η υποκρισία αυτών των μηχανισμών εξάρτησης έγκειται στο ότι δεν απαντάνε στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, αλλά έρχονται ως βαλβίδα αποσυμπίεσης στη συνεχόμενη εξαθλίωση των ζωών μας που οι ίδιοι μας έχουν επιβάλλει.
10, 100, 1000αδες ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ Σ’ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ
Κατάληψη Ανάληψη

Πηγή: Indymedia

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.