Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα: ανακοίνωση για κουταλά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα αναφέρει:

Απαράδεκτη απόφαση της δημοτικής αρχής να αναγνωρίσει τις απαράδεκτες αξιώσεις της Φ.Ε.Α στον Υμηττό.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει την Απόφαση της  Δημοτικής Αρχής του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας, να προχωρήσει σε Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών (Φ.Ε.Α.), με το οποίο, στο όνομα της συντήρησης των δημοτικών υποδομών στην είσοδο του λόφου του Κουταλά, αναγνωρίζεται και γίνεται αποδεκτή η ιδιοκτησία της σε όλη την περιοχή. Η Απόφαση υπερψηφίστηκε πέρα από τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής και από συμβούλους των παρατάξεων του κ. Γώγου και Μπαντή (ΝΔ) και του κ. Σωτηρόπουλου (ΠΑΣΟΚ).

Πρόκειται για μια απόφαση που απροκάλυπτα παραδίδει λαϊκή περιουσία σε επιχειρηματικά συμφέροντα, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου και σε άλλες διεκδικήσεις, λίγους μόνο μήνες μάλιστα μετά τις αρνητικές εξελίξεις στο λόφο του Κοπανά!

Απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με την ιστορία και τους αγώνες του λαού του Βύρωνα, που στο παρελθόν με μπροστάρηδες τις Δημοτικές Αρχές και τους κομμουνιστές Δημάρχους, στάθηκαν εμπόδιο στις αξιώσεις των διάφορων διεκδικητών του Υμηττού και πρωτοστάτησαν στη προστασία του και στη διαμόρφωση των υποδομών που τον έκαναν προσβάσιμο και φιλικό στο λαό.

Η δημοτική αρχή του κου Κατωπόδη, φέρει ακέρια την πολιτική ευθύνη για την αναγνώριση και το αβαντάρισμα των διεκδικήσεων της ΦΕΑ. Διεκδικήσεις που δεν περιορίζονται βέβαια μόνο στο λόφο του Κουταλά, αλλά αφορούν μια τεράστια έκταση που επιβουλεύεται η ΦΕΑ, στηριζόμενη σε βασιλική παραχώρηση που πραγματοποιήθηκε τις μαύρες μετακατοχικές εποχές και περιλαμβάνει την πιο ιστορική ίσως περιοχή του Υμηττού και την πιο πλούσια σε φυσικό πλούτο!

Οι αιτιάσεις της δημοτικής αρχής ότι με αυτή τη συμφωνία θα προχωρήσουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις και συντηρήσεις των δημοτικών υποδομών, είναι προσχηματικές. Αν κάποιος εξάλλου εμπόδιζε όλα αυτά τα χρόνια την πραγματοποίησή τους ήταν η ίδια η ΦΕΑ και οι απαγορεύσεις που επέβαλε στην περιοχή με την ανοχή του κρατικού μηχανισμού. Είναι ακριβώς η  αντιμετώπιση που επιφύλασσαν στους κατοίκους του γειτονικού Βλητικού Σταθμού, όπου για χρόνια απαγόρευαν ακόμα και τη διάνοιξη αντιπυρικής ζώνης γύρω από τον οικισμό, που θεωρούσαν ιδιοκτησία τους! Την ίδια περίοδο βέβαια η ΦΕΑ διεύρυνε την επιχειρηματική παρουσία της στο δάσος, με φυτώρια, περιπάτους με αντίτιμο και φιγουράρει σε διάφορα σχέδια και Προγράμματα “αξιοποίησης” του Υμηττού!

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ ο Βαγγέλης Γείτονας, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κατήγγειλε τη μεθόδευση της δημοτικής αρχής του ΣΥΡΙΖΑ. Ανέδειξε τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι διάφοροι καταπατητές της δημόσιας περιουσίας και του Ορεινού όγκου, την όρεξη που έχει ανοίξει στα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Υμηττό στο όνομα της τουριστικής αξιοποίησης του βουνού, των μονοπατιών κ.α. και απαίτησε την άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου μνημονίου. “Πάρτε το πίσω, αμφισβητήστε την ιδιοκτησία της ΦΕΑ και απαιτήστε την άρση του παραχωρητηρίου ώστε αυτός ο χώρος να αποδοθεί στο λαό.”, τόνισε απευθυνόμενος στη Δημοτική Αρχή.

Βυρωνιώτισσες, Βυρωνιώτες

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια μεγάλων οικονομικών συμφερόντων να βάλουν χέρι στην δημόσια περιουσία και ειδικά τον Υμηττό, να κατοχυρώσουν -με αρνητικές συνέπειες για όλους μας- τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους.

Επιβεβαιώνεται με τις αποφάσεις για τον λόφο Κοπανά, για τον Κουταλά, με την ακύρωση του Προεδρικού Διατάγματος για την προστασία του Υμηττού κ.α. Όλοι οι πυλώνες του αστικού κράτους, τα δικαστήρια, οι κυβερνήσεις, οι περιφέρειες και οι δήμοι όπου κυριαρχούν οι πολιτικές δυνάμεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν πλάτες, νομοθετούν και αποφασίζουν με κριτήριο την ανάπτυξη για τα κέρδη των λίγων και όχι τις ανάγκες μας!

Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια!

Έχει αποδειχτεί ήδη σε πολλές περιπτώσεις ότι μόνο ο λαός μπορεί να εξασφαλίσει και να περιφρουρήσει τη δημόσια περιουσία, να παλέψει για τα συμφέροντά και τις σύγχρονες ανάγκες του.

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, στο δρόμο της ανατροπής.

Οργανώνουμε την πάλη, δυναμώνουμε τον αγώνα και στις επερχόμενες τοπικές εκλογές τους αποδυναμώνουμε όλους!

Με ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση για τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.