Χρειαζόµαστε έναν φιλικά προσκείµενο στις επιχειρήσεις Δήµο, και για το σήµερα και για το µέλλον. Δ&Π Τεύχος 5

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι Επαγγελματίες του Βύρωνα μας μιλούν για την επόμενη μέρα της COVID κρίσης

Της Βασιλικής Θεοχαροπούλου, VANESSA

Δ&Π. Πως επηρεάστηκε η επιχείρησή σας από τα μέτρα της πολιτείας ενάντια στην πανδημία;
Ζούμε μια νέα σύνθετη πραγματικότητα: Αφενός η προστασία της υγείας μας, των εργαζομένων και των πελατών μας και αφετέρου η ανάγκη ενεργούς λειτουργίας της επιχείρησης μου για τον μετριασμό των οικονομικών συνεπειών της Πανδημίας.
Η επιχείρησή μου επηρεάστηκε όπως όλες, τις οποίες έκλεισαν. Δεν είναι εύκολο για τόσο μεγάλο διάστημα να μπει λουκέτο σε μια επιχείρηση. Τα καθημερινά πάγια έξοδα συνέχισαν να επιβαρύνουν και την επιχείρηση και τις οικογένειες όλων των ελεύθερων επαγγελματιών, πόσο δε και εμένα, που τυγχάνει να είμαι και τρίτεκνη.

Δ&Π. Πόσο έτοιμη είστε για τη συνέχεια;
Ως ελεύθεροι επαγγελματίες είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα. Και μέσα από την 30ετή εμπειρία μου στο χώρο και τον άρτιο εξοπλισμό της επιχείρησής μου είμαι αισιόδοξη. Αρκεί να έχουμε και βοήθεια από τις Δημοτικές Αρχές. Πάντα θα προέχει η δημόσια υγεία, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε και «την επόμενη μέρα» ελπίζοντας να μην είναι μακριά…

Δ&Π. Πόσο κοντά είστε σε μια αλληλέγγυα λογική οικονομίας;
Η κοινωνική οικονομία ενσωματώνει ηθικά κριτήρια και κατά κανόνα ότι η οικονομική ανάπτυξη και το κοινωνικό όφελος μπορούν να συνυπάρχουν θέτοντας έτσι τα θεμέλια για την δημιουργία μιας «υγιούς κοινωνίας» η οποία δεν θα χαρακτηρίζεται από ατομικισμό, αλλά θα κατανοεί την έννοια και την αξία της συνεργασίας. Το συνδετικό υλικό για να γίνει αυτό πρέπει να περιλαμβάνει την ηθική συναίνεση, την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την αποδοχή των κανόνων την ανταλλαγή προτάσεων και ιδεών και την αμοιβαία συνεργασία.

&Π. Με ποιους τρόπους θα θέλατε να σας στηρίξει ο Δήμος;
Απλά θα θέλαμε να είναι πιο φιλικά προσκείμενη στις επιχειρήσεις, με λιγότερη γραφειοκρατία και μικρότερη φορολογία (Δημοτικά Τέλη κ.λ.π.). Όχι μόνο γι’ αυτό το κρίσιμο διάστημα που διανύουμε όλοι αλλά και στο μέλλον. Όσες πιο πολλές βιώσιμες επιχειρήσεις υπάρχουν σε ένα Δήμο τόσο πιο πολλά θα είναι και τα έσοδα του Δήμου με αποτέλεσμα να είναι καλό για όλους τους Δημότες.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.