Η συνέχεια θα είναι δύσκολη Δ&Π Τεύχος 5

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι Επαγγελματίες του Βύρωνα μας μιλούν για την επόμενη μέρα της COVID κρίσης

Της Ελένης Δαυλού, JOY SQUARE
Μετά τον αντικαπνιστικό νόμο, νομίζω ότι η πανδημία ήρθε και δημιούργησε τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις στα καταστήματα της εστίασης.

Το πλήγμα δυστυχώς νομίζω ότι ήρθε για να μείνει. Οι επιχειρήσεις θα αργήσουν πολύ να ανακάμψουν και ίσως πολλές να μην ξανά ορθοποδήσουν ποτέ. Και αυτό σημαίνει ότι θα προχωρήσουν σε οριστικό κλείσιμο.

Η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Μετά το άνοιγμα στις 25 Μαΐου θα δημιουργηθούν κι άλλα προβλήματα και το κυριότερο αυτών θα είναι η ανεργία. Ανοίγοντας σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, τα καταστήματα εστίασης δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν ούτε το ήμισυ του προσωπικού, αφού οι τζίροι θα είναι κάτω του μισού. Βέβαια ανακοινώθηκαν κάποια μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων από την κυβέρνηση, που πιστεύω θα δώσουν μια μικρή ανάσα.
Το σημαντικό όμως είναι ο Δήμος να στηρίξει τις επιχειρήσεις και να διατηρήσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης για χαμηλότερα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, μείωση δημοτικών τελών καθώς και αύξηση κοινοχρήστου χώρου χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.