Αποσύρονται χορηγοί από το Big Brother

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μετά τις ομοφοβικές και σεξιστικές δηλώσεις παίκτη, αλλά κυρίως τα λεγόμενά του που προωθούσαν την κουλτούρα βιασμού.

Την απόσυρση της χορηγίας τους από το ριάλιτι σόου Big Brother του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής αρκετές εταιρείες.
Αιτία οι ομοφοβικές και σεξιστικές δηλώσεις του συμμετέχοντα στο τηλεπαιχνίδι, Αντώνη Αλεξανδρίδη, αλλά κυρίως τα λεγόμενά του που προωθούσαν την κουλτούρα βιασμού και προβλήθηκαν χωρίς αιδώ από την παραγωγή του σόου.
Οι εταιρείες που μέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει την απόσυρση της χορηγίας τους είναι τα φυτώρια «Doctor Plant Landscape», τα φυτώρια «Αντεμισάρη», η εταιρεία επίπλων «Rigas Furniture», η «Candia Strom», η εταιρεία φίλτρων νερού «Camelot», η εταιρεία οικιακών προϊόντων «Nef Nef», η εταιρεία γλαστρών «Lechuza» και η εταιρεία κατασκευής τεχνητού χλοοτάπητα «Panda Sports».
Αναμένεται ακόμα η αντίδραση των υπόλοιπων εταιρειών που προσφέρουν τις χορηγίες τους στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ.
Προφανώς τα λεγόμενα του παίκτη δεν είναι το μοναδικό προβληματικό ζήτημα στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό θέαμα, και η «εκδίωξή» του από την παραγωγή έπειτα από τις αντιδράσεις δεν μπορεί να «ξεπλύνει» ένα προϊόν που βασίζει την ύπαρξή του στην κουλτούρα της κλειδαρότρυπας.
Μεγαλύτερη σημασία ίσως από τη μη συμμετοχή εταιρειών στη στήριξη τηλεοπτικών προϊόντων όπως το Big Brother, έχει η μη συμμετοχή του τηλεοπτικού κοινού σε αυτά.

Πηγή: INFOWAR

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.