Στ. Αλεβιζόπουλος: Κανένας έλεγχος στη δομή ανήλικων μεταναστών στο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

(Eurokinissi/Αρχείο)

Σχόλιο του Στάθη Αλεβιζόπουλου, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τη “Στάση Βύρωνα”, με αφορμή τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων μεταναστών στον Βύρωνα.

Όταν τα δύο τρίτα της δομής νοσούν σημαίνει πως κάποιοι τα είχαν παρατήσει στην τύχη τους και φυσικά ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στη δομή. Οι δομές έχουν συγκεντρωμένα πολλά άτομα και ένα κρούσμα αρκεί να μεταδώσει τον ιό στους υπόλοιπους.

Στη σημερινή κατάσταση όπου μιλάμε για πανδημία, πιστεύω πως η πολιτική προστασία αλλά και ο δήμος και ειδικότερα ο αντιδήμαρχος υγείας, θα έπρεπε να ενδιαφερθεί και να ελέγξει, τι γίνεται στη δομή αυτή αλλά και στις υπόλοιπες που υπάρχουν στην πόλη μας και να φροντίσει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, μια και οι χώροι όπου ζουν πολλά άτομα μαζί, μπορεί ν’ αποτελέσουν υγειονομικές βόμβες.

Με λιγότερα από 31 κρούσματα έχουν κλείσει νησιά και πόλεις στην Ελλάδα. Εμένα πρωτίστως μ’ ενδιαφέρει η ΠΡΟΛΗΨΗ, η οποία θεωρώ πως ήταν ελλιπής και πρέπει να δηλώσω πως τα μόνα που δεν φταίνε είναι τα παιδιά.

Στάθης Αλεβιζόπουλος, Υποψήφιος Δηµοτικός Σύµβουλος µε τη «Στάση Βύρωνα»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.