Σωματείο Εργαζομένων Δ. Βύρωνα: Όχι στην ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του Δήμου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του Δήμου

Η δημοτική αρχή του Βύρωνα και ο Δήμαρχος κ. Κατωπόδης συνεχίζουν την πολιτική των αναθέσεων σε ιδιωτικές εταιρείες.
Από τη μια η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψήφισε το νόμο που μετατρέπει σε πλειοψηφία την μειοψηφία στην οικονομική επιτροπή για να μπορούν οι δημοτικές αρχές να αποφασίζουν και να προωθούν αντιλαϊκές, αντεργατικές πολιτικές, να ιδιωτικοποιούν υπηρεσίες.
Από την άλλη η δημοτική αρχή του Βύρωνα ΣΥΡΙΖΑ και ο Δήμαρχος κ. Κατωπόδης, λειτουργώντας ως μακρύ χέρι στην υλοποίηση αυτής της αντεργατικής αντιλαϊκής πολιτικής αξιοποιεί και εφαρμόζει τον νόμο αυτό, παρά το γεγονός ότι ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στα συνδικαλιστικά όργανα των δήμων τον καταγγέλλει.
Το έργο γνωστό και ξαναπαιγμένο. Πρώτα απαξιώνουν τις υπηρεσίες, τις αποψιλώνουν από προσωπικό, δεν κάνουν τίποτα, συναινούν στην αντεργατική πολιτική και στη συρρίκνωση των υπηρεσιών του Δήμου και στη συνεχεία επικαλούνται την έλλειψη προσωπικού και τις ανάγκες που υπάρχουν, τα προβλήματα που δημιουργούνται εξ αιτίας της πολιτικής τους, για να αναθέσουν δουλειές και να υπογράψουν συμβάσεις με ιδιώτες και εργολάβους.
Αυτό έκαναν με τον ηλεκτροφωτισμό, με τα αδρανή υλικά, με την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκίνητων, με αναθέσεις σε τεχνικά μικροέργα, με, με, με….

Το ίδιο αποφάσισε μόνη της η μειοψηφούσα δημοτική αρχή, μακριά από το δημοτικό συμβούλιο γιατί εκεί δεν έχει την πλειοψηφία, πάρα την αντίθεση του σωματείου και όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, τις προτάσεις που κατατέθηκαν τη Δευτέρα 14/9 για να αναθέσουν μέρος της υπηρεσίας πρασίνου σε ιδιωτική εταιρεία για το κλάδεμα δένδρων.

Φαίνεται πως η δημοτική αρχή και τα στελέχη της έχουν πλέον αποκτήσει εμπειρία για το τρόπο που προωθούνται και υπογράφονται συμβάσεις και μοιράζονται δουλειές σε ιδιωτικές εταιρείες και εργολάβους.
Αυτή πολιτική τους είναι επιζήμια για το δήμο και τους πολίτες. Πρέπει να σταματήσει.
Υπάρχει άλλη εναλλακτική; ΝΑΙ. Είναι μονόδρομος οι συμβάσεις-αναθέσεις σε ιδιώτες; ΟΧΙ.
Μπορούσαν να προγραμματίσουν προσλήψεις προσωπικού, έστω και με σύμβαση οκτάμηνη, αφού απαγορεύονται οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Μπορούσαν να ζητήσουν κηπουρούς μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, δεν το έκαναν. Μπορούν να προχωρήσουν σε συμβάσεις αυτεπιστασίας δεν το κάνουν.
Γιατί άραγε, τυχαία.
Το σωματείο των εργαζομένων δεν σωπαίνει δεν συναινεί σε αυτή την αντεργατική πολιτική κυβέρνησης και δημοτικής αρχής Βύρωνα.
Θα συνεχίσει την ανεξάρτητη ταξική, συλλογική του δράση για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του Δήμου μέχρι την κατάργηση των αναθέσεων – συμβάσεων με ιδιώτες. Για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου.
Πάρτε πίσω την απόφασή σας για την ανάθεση μέρους του πρασίνου σε ιδιώτες και εργολάβους.

Το Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα: Απόσυρση της ιδιωτικοποίησης λειτουργιών της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δ. Βύρωνα ζητά η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.