Αίτημα έκτακτης σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα

Αίτημα έκτακτης σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου κατέθεση η “Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα” με σκοπό την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Συζήτηση και Λήψη απόφασης για την άμεση απομάκρυνση των 1000 τόνων απορριμμάτων από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Βύρωνα».

Προς: τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα κ. Γεώργιο Πλακίδα

Κοινοποίηση προς:

Τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη

Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Βύρωνα

Τους κ.κ. Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου Βύρωνα

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

ΑΙΤΗΜΑ

ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ»:

Βασιλικής Σάρολα του Δημητρίου

Κοσμά Τσιάκαλου του Κωνσταντίνου

Θανάση Παπαδημητρίου του Δημητρίου

**********

Βύρωνας, 13/11/2019

κ. Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε με το υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 27123/31.10.2019 έγγραφο του Διευθυντή Υπηρεσιών Καθαριότητας Δήμου Βύρωνα κ. Δημήτρη Βασιλακάκου, που κοινοποιήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο στις 7/11/2019, λάβαμε για πρώτη φορά γνώση του γεγονότος ότι «στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου (ΣΜΑ) έχει σωρευθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα έως και σήμερα τεράστιος όγκος στερεών αποβλήτων σύμμεικτος μαζί με άλλα μη ανακυκλώσιμα υλικά (π.χ. οικιακά απορρίμματα), εκτιμώμενος άνω των 1.000 τόνων» (!), όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εν λόγω έγγραφο.

Επειδή η συσσώρευση άνω των 1.000 τόνων αποβλήτων δημιουργεί «περιβαλλοντική ρύπανση στον χώρο του ΣΜΑ», όπως επί λέξει αναφέρεται στο ανωτέρω έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίας.

Επειδή ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Βύρωνα λειτουργεί παρανόμως στην Α’ Ζώνη Υμηττού, μέσα στο δάσος του Υμηττού, πολύ κοντά στην περιοχή του «Κουταλά» και προφανώς η «περιβαλλοντική ρύπανση στον χώρο του ΣΜΑ» συνεπάγεται και περιβαλλοντική ρύπανση του Υμηττού με τις επιπτώσεις που όλοι μπορούμε αν μη τι άλλο να αναλογιστούμε. Άλλωστε, οι υπογράφοντες δημοτικοί σύμβουλοι επισκεφτήκαμε την 11/11/2019 το ΣΜΑ και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί.

Επειδή είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης απομάκρυνσης των απορριμμάτων.

Επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το αρμόδιο όργανο για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Για τους λόγους αυτούς, ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Συζήτηση και Λήψη απόφασης για την άμεση απομάκρυνση των 1000 τόνων απορριμμάτων από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Βύρωνα».

Θεωρούμε απαραίτητο όπως προσκαλέσετε και παρευρίσκονται στη συζήτηση οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Βύρωνα και κάθε άλλο πρόσωπο που μπορεί κατά τη κρίση σας να συνεισφέρει στην εξεύρεση άμεσης λύσης.

Βύρωνας, 13/11/2019

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Βασιλική Σάρολα, Κοσμάς Τσιάκαλος, Θανάσης Παπαδημητρίου

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.