Δήμος Βύρωνα: Μέτρα για τον κορωνοϊό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Βύρωνα υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη και τη συμμετοχή των αντιδημάρχων και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, προκειμένου να αξιολογήσει τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής για τον  κορωνοϊό SARS–CoV-2 και να αποφασίσει όποια αναπροσαρμογή κριθεί αναγκαία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε:

Την έκδοση ενημερωτικού σημειώματος με οδηγίες προφύλαξης (https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9434) και τη διανομή του σε: σχολεία όλων των βαθμίδων, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, ΚΑΠΗ, αθλητικούς χώρους, κολυμβητήριο, ΚΕΠ κτλ

Την αναβολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Δήμου για τις Απόκριες (Τζαμάλα) και τα Κούλουμα (την Καθαρή Δευτέρα στο θέατρο Βράχων Άννα Συνοδινού), σύμφωνα με την κοινή απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών που έχει υποχρεωτική ισχύ για τις Περιφέρειες και του Δήμους.

Η Δημοτική Αρχή συνιστά στους πολίτες ψυχραιμία και πιστή τήρηση των οδηγιών των επίσημων φορέων και των εξουσιοδοτημένων ειδικών επιστημόνων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιθανή έξαρση της νόσου.

Παράλληλα, έχει ήδη φροντίσει για την προστασία των εργαζόμενων του Δήμου Βύρωνα, προμηθεύοντας τους με μέσα ατομικής προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά κτλ), ενώ παράλληλα ο γιατρός εργασίας έχει ήδη αποστείλει σχετικές οδηγίες στους εργαζόμενους σε όλες τις διευθύνσεις και τα τμήματα. Βρίσκεται τέλος, σε διαρκή ετοιμότητα προκειμένου να καλύψει όποιες ελλείψεις παρατηρηθούν αλλά και να λάβει επιπλέον μέτρα αν χρειαστεί.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.