Από Μάρτη, καλοκαίρι…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Της Δήμητρας Γκεβέζου

Απαραίτητη η έγκαιρη θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Ο χρόνος περνάει γρήγορα και όπως λέει και ο σοφός λαός μας: «Από Μάρτη έρχεται το καλοκαίρι». Δεν είναι λοιπόν μακριά ο καιρός που θα βάλουμε τα σορτσάκια μας, θα βγούμε στις παραλίες και όλες μας θα θέλουμε να αντιμετωπίσουμε εκείνη την στιγμή το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Τότε όμως θα είναι αργά.

 Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους. Αυτοί μπορεί να είναι κληρονομικοί, ορμονικοί ή και παθολογικοί. Εκτός αυτών, όμως, μπορεί να είναι και λόγω διατροφής. Είναι αλήθεια πως όλες γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε υγιεινή διατροφή,να μην πίνουμε καφέ, να μην καπνίζουμε και να ασκούμαστε καθημερινά. Πόσες όμως από εμάς το κάνουμε αυτό μόνο και μόνο για να βγούμε στις παραλίες χωρίς να είναι εμφανής η κυτταρίτιδά μας;

Ελάχιστες.

Αν θέλουμε λοιπόν να περιορίσουμε το πρόβλημα -και ανάλογα το δέρμα μας και τον τρόπο ζωής μας, να το εξαλείψουμε ίσως- αυτό τον μήνα πρέπει να ξεκινήσουμε.

Υπάρχουν τρεις τύποι ή αλλιώς στάδια εξέλιξης της κυτταρίτιδας. Παρατηρήστε προσεκτικά το σώμα σας μπροστά σε καθρέφτη και δίπλα σε παράθυρο ή μια λάμπα:

  • Όταν το δέρμα σας είναι πολύ απαλό και ο χαρακτηριστικός φλοιός πορτοκαλιού εμφανίζεται μόνο αν το τσιμπήσετε, τότε μιλάμε για κυτταρίτιδα 1ου σταδίου.
  • Στο 2ο στάδιο η καπιτονέ όψη στους μηρούς και τους γλουτούς είναι ορατή όταν στέκεστε όρθια και στο δέρμα εμφανίζονται οιδήματα έστω και με απλή πίεση. Αυτή είναι η εγκατεστημένη ή οιδηματική κυτταρίτιδα.
  • Τέλος, όταν το δέρμα σας είναι τραχύ και πονά με την παραμικρή ψηλάφηση, η κυτταρίτιδα έχει περάσει στο τρίτο στάδιο. Έχει γίνει συμπαγής.

Οι τρόποι αντιμετώπισης ποικίλουν. Μπορούμε να κάνουμε ενέσιμη μεσοθεραπεία ή λεμφικό μασάζ ή να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα κατάλληλα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οι αισθητικοί είναι οι κατάλληλοι για να μας συμβουλέψουν σωστά για την εξάλειψή της. Αν όμως θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε μόνες μας καλό θα ήταν να επιλέξουμε προϊόντα που περιέχουν φύκια, κισσό και φυτική καφεΐνη.

Απαραίτητο, επίσης, είναι να κάνουμε peeling στο σώμα μας ανά 10 – 15 ημέρες έτσι ώστε να εισχωρεί το προϊόν βαθιά στην επιδερμίδα μας, προκειμένου να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα της θεραπείας που θα επιλέξουμε.

Η θεραπεία για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος απαιτεί χρόνο και για το λόγο αυτό απαραίτητο είναι να ξεκινήσουμε τώρα, έτσι ώστε να χαρούμε τα αποτελέσματα όταν θα φορέσουμε το πρώτο μας σορτσάκι.

Η Δήμητρα Γκεβέζου είναι Σύμβουλος αισθητικής της

 

 

(Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6997091883)

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.