ΝΕΑ XΡΟΝΙΑ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. – Του Γιώργου Πιερράκου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με την έλευση του 2024 και την επίσημη πλέον ανάληψη καθηκόντων της καινούργιας δημοτικής αρχής με Δήμαρχο τον κ. Σωτηρόπουλο Αλέξη, όλοι οι δημότες ευχόμαστε ειλικρινά και από καρδιάς, ο επικεφαλής και η ομάδα του να έχουν μια απολύτως πετυχημένη και δημιουργική θητεία. Αυτό θέλουμε όλοι! Έναν Βύρωνα σύγχρονο, Ευρωπαϊκό,  όμορφο με πολύ πράσινο, ασφαλή, καθαρό, φωτεινό, προσβάσιμο για ΑΜΕΑ. Έναν Βύρωνα υπόδειγμα και μέσα στο τρένο των σύγχρονων τεχνολογιών και εξελίξεων.

Ένα θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει πολύ, όχι μόνο τον νέο δήμαρχο αλλά και όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων -πέραν του πώς θα βελτιωθεί ουσιαστικά η ποιότητα ζωής και το επίπεδο εξυπηρέτησης των συνδημοτών μας- είναι το πώς αυτό θα επιτευχθεί. Και αυτό κατά κύριο λόγο γίνεται ή θα έπρεπε να γίνεται, μέσω της επιλογής των σωστών ανθρώπων (κυριολεκτικά και μεταφορικά), με γνώση και εμπειρία, στις κατάλληλες θέσεις.

Τι είναι αυτό που θέλουμε και έχουμε στο μυαλό μας και ποιοι ακριβώς θέλουμε να μας διοικούν;

Άνθρωποι σκληρά εργαζόμενοι με βαρύ βιογραφικό και εμπειρίες, τόσο από τη ζωή τους όσο και από την εργασία τους, που παρόλο τον εργασιακό τους φόρτο, θέλουν και βρίσκουν χρόνο να προφέρουν στο τόπο που μεγάλωσαν και αγαπούν ή κάτι άλλο;

Η ταπεινή άποψή μου είναι ότι το υπάρχον μοντέλο διοίκησης έως τώρα, κλείνει με γδούπο την πόρτα σε μια παραγωγική και κοινωνικά πολύ δραστήρια ομάδα που κινείται στο ηλικιακό φάσμα των 30-60 ετών. Σαφέστατα.

Ένας ιδιότυπος κοινωνικός ρατσισμός του ότι για να προσφέρεις στον τόπο σου θα πρέπει να είσαι ή πολύ νέος, έτσι ώστε να είσαι in ή «influencer» ή γκρούεζας to be  ή πολύ μεγάλος έτσι ώστε να έχεις άπλετο χρόνο – αλλά ενδεχομένως (όχι πάντα) περιορισμένες αντοχές και ερεθίσματα σε νέες τεχνολογίες / ιδέες (απολύτως δεκτό και ΣΕΒΑΣΤΟ).

Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία των ασκόπως γυρολόγων σαλαμάνδρων που είναι παντός καιρού. Αυτοί επιβιώνουν με κάποιο περίεργο τρόπο αλλά δεν αξίζει περεταίρω ανάλυσης.

Χρέος εμάς των πολιτών είναι σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, σε οποιοδήποτε επίπεδο, την κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας να πηγαίνουμε διαβασμένοι.

Η Κυριακή των εκλογών δεν είναι άλλη μια Κυριακή που ανάμεσα σε καφέ και μπάνια πάμε και για να ψηφίσουμε.

Είναι η Κυριακή που καθορίζει τις τύχες μας και τις ζωές τις δικές μας, αλλά κυρίως των παιδιών μας, για όλες τις επόμενες μέρες των επόμενων χρόνων. Με γνώμονα αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε και να πράττουμε.

Γίνεται; Η γνώμη μου είναι πως δυστυχώς όχι, ή τουλάχιστον, όχι στον βαθμό που θα έπρεπε.

Τι και αν, σχεδόν βαρετά, μερικοί γραφικοί/ρομαντικοί  φωνάζουμε  «κοιτάξτε βιογραφικά,  κοιτάξτε χαρακτήρες». Ειδικά στον Δήμο, δεν υπάρχει δικαιολογία «δεν ήξερα». Ξέρουμε! Φαίνεται όμως, δυστυχώς, ότι άλλα έχουν σημασία.

Και από τη στιγμή που άλλα έχουν σημασία, αυτόματα κατεβαίνει ο πήχης τόσο της αποτελεσματικότητας των εκάστοτε διοικούντων, όσο και των προσδοκιών μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Άρχισε η περίοδος των πιττών… Κάποιοι αυτή την περίοδο θα κολλάνε ένσημα μόνο σε πίττες και κάποιοι άλλοι θα βρίσκουν χρόνο, μετά την εργασία τους, και για μερικές πίττες.

Η επιλογή δική μας…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.