Δελτίο τύπου της Δημ. Αρχής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βύρωνας, 20/3/2020

Ανέλαβαν σήμερα καθήκοντα  έξι (6) από  τους δέκα (10) συνολικά εργαζόμενους, που προσλήφθηκαν μέσα στην εβδομάδα στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα, προκειμένου να συνδράμουν το έργο της, λόγω των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την πανδημία του κορονοιού.

Με την συνδρομή και των νέων αυτών εργαζομένων προχώρησαν σήμερα (20/3), οι παρακάτω εργασίες αποκομιδής μπάζων και ογκωδών αντικειμένων:

Σε εννέα (9) σημεία που είχαν μετατραπεί σε «μικρές χωματερές» με κάθε είδους απορρίμματα

Σε τριάντα πέντε (35) σημεία όπου είχαν συγκεντρωθεί ογκώδη αντικείμενα

Σε έντεκα (11) σημεία με μεγάλες ποσότητες κλαδεμάτων

Συνολικά την τελευταία εβδομάδα έγινε αποκομιδή απορριμμάτων, όλων των παραπάνω κατηγοριών, σε περισσότερα από 350 σημεία.

«Όπως είχα αναφέρει σε χθεσινή δήλωση

(https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9483) προχωράμε στη λήψη έκτακτων μέτρων ενίσχυσης των υπηρεσιών του Δήμου και στη λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας των πολιτών από τον κορονοϊό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης. «Στο πλαίσιο αυτό ανέλαβαν ήδη καθήκοντα έξι νέοι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας και προχωράμε την Κυριακή σε απολύμανση εξωτερικών δημόσιων χώρων

(https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9484). Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πολιτών χωρίς φείδεται κόπων και δαπανών. Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να προστατέψουμε την πόλη μέχρι να ξεπεράσουμε, όλοι μαζί, αυτή τη δύσκολη στιγμή».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η απόθεση μπάζων – ΟΧΙ κλαδέματα και ογκώδη αντικείμενα στην παρούσα φάση

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των Αδειών Ειδικού Σκοπού, που δίδονται και σε εργαζόμενους στην καθαριότητα, μειώνονται οι δυνατότητες της Υπηρεσίας. Επομένως, καλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τα ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ και τα ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, που αφήνουν στα σημεία αποκομιδής απορριμμάτων. Θυμίζουμε επίσης, ότι η απόθεση μπάζων σε δημόσιο χώρο, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Όποιος/α πραγματοποιεί εργασίες ανακαίνισης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ από το νόμο, να προμηθευτεί ειδικό κάδο από ιδιωτική εταιρεία.

Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.