Στην Πάτρα τυπώνουν προστατευτικές μάσκες σε 3D εκτυπωτές!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

“Είναι ενθουσιασμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με τις προστατευτικές ασπίδες προσώπου που έχουμε εκτυπώσει σε τρισδιάστατο εκτυπωτή και αυτό για εμάς είναι μία μεγάλη ηθική ικανοποίηση”, λέει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Κωνσταντίνος Γαλιώτης, καθηγητής επιστήμης και τεχνολογίας υλικών του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με τον καθηγητή, “έχουν ήδη παραδοθεί έξι προστατευτικές ασπίδες προσώπου και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμες άλλες 24”.

Αναφερόμενος στο πώς ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: “Με πήρε τηλέφωνο, έπειτα από δική του πρωτοβουλία, ο καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και λοιμωξιολόγος, Μάρκος Μαραγκός, ο οποίος γνώριζε ότι εμείς ασχολούμαστε με παραγωγή υλικών και μας ζήτησε, αν μπορούμε, να βοηθήσουμε, φτιάχνοντας μάσκες για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές”.

“Εμείς”, συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Γαλιώτης, “ασχολούμαστε εδώ και χρόνια με την τρισδιάστατη εκτύπωση, ενώ παράλληλα, δύο μεταδιδακτορικοί συνεργάτες μου έχουν ιδρύσει στο επιστημονικό πάρκο Πατρών μία νεοφυή επιχείρηση για να τυπώνει τρισδιάστατα αντικείμενα και προϊόντα”.

Ως εκ τούτου, προσθέτει, “ήμασταν έτοιμοι να κινητοποιηθούμε, για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε και να τυπώσουμε τις προστατευτικές ασπίδες”.

Όσον αφορά το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες οι προστατευτικές ασπίδες προσώπου, ο καθηγητής περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

“Το υλικό αυτό έχει δύο κομμάτια. Το υλικό της επάνω βάσης που το κρατάει, το οποίο είναι πολύπλοκο και θέλει τρισδιάστατη εκτύπωση, είναι από πολυγαλακτικό οξύ. Πρόκειται για ένα θερμοπλαστικό που ανακυκλώνεται και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ως υλικό. Έχει πολύ καλές ιδιότητες και μπορεί πολύ εύκολα να γίνει διαχειρίσιμο μέσα από τρισδιάστατη εκτύπωση”.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει, “μπορεί κάποιος να αγοράσει τμήματα από αυτό το υλικό σε μεγάλες ποσότητες, διότι είναι αρκετά φθηνό”.

“Το δεύτερο υλικό”, προσθέτει, “είναι μία διαφάνεια τύπου οξικής κυτταρίνης”, ενώ όπως επισημαίνει, “αυτές οι προστατευτικές ασπίδες μπορούν να καθαρισθούν και να απολυμανθούν”.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, “έχω πει του κ. Μαραγκού ότι ή θα πλένουν κάθε βράδυ τη ζελατίνα και το στήριγμα, ή θα βάλουν το στήριγμα μέσα στο φούρνο, στους 80 βαθμούς Κελσίου, για να σκοτώνεται ο κορονοϊός.”

“Αν δεν θέλουν να το κάνουν αυτό,” συνεχίζει, “μπορούν να πετάξουν τη ζελατίνα και εμείς θα τους προμηθεύουμε ανταλλακτικό”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.