Ιθώμης 17 Αγορα Βύρωνα, Τηλ. 210 7664193

Χωρίς ελάχιστη παραγγελία

Λίγα λόγια για τον Τσέλιγκα

Μπαίνεις και νομίζεις ότι βρέθηκες στη σπηλιά του Αλή Μπαμπά, μόνο που στο κατάστημα του κ. Μιχάλη Μαυρόπουλου, στον Βύρωνα, οι θησαυροί είναι βρώσιμοι και πάνω απ’ όλα πεντανόστιμοι. Πρόκειται για ένα μπακάλικο στην κλασσικότερη μορφή του. Καλούδια στριμωγμένα σε ράφια που φτάνουν ως το ταβάνι, ψυγεία που ξεχειλίζουν τυριά και άλλα γαλακτοκομικά. Μεταλλικά δοχεία με αλίπαστα, και καπνιστά ψάρια, λουκάνικα που κρέμονται απ’ το ταβάνι.
Βρίσκεται εκεί περισσότερο από 40 χρόνια με πελατεία σταθερή, φανατική θα έλεγα αλλά και νέους φίλους που «ταξιδεύουν» από κάθε γωνιά της πόλης, για να το επισκεφτούν. Η συνταγή της επιτυχίας του απλή: αγάπη για τα παραδοσιακά προϊόντα της ελληνικής περιφέρειας και σεβασμός στους πελάτες – φίλους του.
Στον ΤΣΕΛΙΓΚΑ πρωταγωνιστεί η φέτα. Διαθέτει 12 διαφορετικές, όλες φτιαγμένες σε μικρά οικογενειακά τυροκομεία της επαρχίας. Οι σκληρές Βυτίνας και Παρνασσού, η ημίσκληρη Σπάρτης και η μαλακή – τρώγεται με το κουτάλι – του Ναυπλίου κλέβουν τις εντυπώσεις. Αν θέλετε να πάρετε ποσότητα και να τη φυλάξετε στην κατάψυξη, ζητείστε να σας πακετάρουν αεροστεγώς ή να σας τη βάλουν σε τάπερ με άλμη. Δίπλα τους ο φρέσκος ανθότυρος Αστακού σε προκαλεί να τον δοκιμάσεις. Μπορεί η φήμη του ΤΣΕΛΙΓΚΑ να στηρίζεται κυρίως στα τυριά αλλά ο μικρός γεμάτος ζεστασιά χώρος του φιλοξενεί κι άλλα εκλεκτά. Κρητικά παξιμάδια ¨Ορεσίβιος», ξυνόχοντρος και χυλόπιτες Χανίων, ριζόγαλο, σοκολατένια κρέμα, γιαούρτι και βελούδινο παγωτό από το εργαστήριο Λούσι στο Καπανδρίτι, παγωτό καϊμάκι από το εργαστήριο Κοσμίδη – Γαβρηιλίδη (γνωστό για τον χειροποίητο χαλβά Δραπετσώνας). Λίγο πιο πέρα το πρόβειο βούτυρο Μυτιλήνης με έκανε να λιγουρεύομαι χωριάτικες γαλατόπιτες και αρωματικά ανατολίτικα πιλάφια. Κι ενώ είχα αποφασίσει να συγκρατηθώ το μάτι έπεσε στις θρούμπες από το Πήλιο, τις ανάλατες ελιές Χαλκιδικής και τη χύμα κάπαρη από τη Σαντορίνη.
Αξιοζήλευτη τέλος, η ποικιλία αλλαντικών του. Λουκάνικα χοιρινά από Καρδίτσα, Θεσσαλία και Μύκονο, παστουρμάς για τους ψαγμένους, σαλάμι αέρος Λευκάδος, του Πολυχρονόπουλου για τους παραδοσιακούς

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.