Ακούστε κ. Πρωθυπουργέ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Προς τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη
Τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών.
Τα Μ.Μ. Ενημέρωσης.
Ακούστε κ. Πρωθυπουργέ


Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες των Δήμων όπως καθαριότητα, κοιμητήρια, κοινωνικές δομές, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή και αυτής της μάχης παρέχοντας υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας. Καθημερινά δίνουμε τη μάχη με το θεριό, προσπαθώντας να συμβάλλουμε στην ασπίδα προστασίας του λαού μας και της κοινωνίας, μαζί με άλλους εργαζόμενους όπως στα νοσοκομεία, τα καταστήματα τροφίμων, τα ντελίβερι.

Ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα – περισυλλογή απορριμμάτων, χωματερές, νοσοκομειακά, οδοκαθαρισμό, κοιμητήρια, κοινωνικές δομές, σε όλες τις υπηρεσίες που μένουν ανοικτές είμαστε εργαζόμενοι παντός καιρού. Εκτεθειμένοι καθημερινά σε μικρόβια, ασθένειες και ατυχήματα, πολύ περισσότερο ΤΩΡΑ με τον κορονοϊό , με ελάχιστα έως ανύπαρκτα μέσα προστασίας και ατομικής υγιεινής για να είναι οι γειτονιές και οι πόλεις μας καθαρές για να εξυπηρετούνται οι πολίτες.

Γιατί για άλλη μια φορά η κυβέρνηση μας ξέχασε;
Γιατί μας εξαιρείτε από την έκτακτη οικονομική ενίσχυση – Δώρο του Πάσχα- που καλώς ανακοινώσατε ότι θα καταβληθεί στους εργαζόμενους στην υγεία, την πολιτική προστασία; Γιατί όμως μόνο σε αυτούς;

Και μην μας πείτε ότι τα λεφτά δεν φτάνουν
Δέκα χρόνια μνημόνια αρκετά πληρώσαμε, να μην έχουμε νέες περικοπές μισθίων.
Μέρος από τα αιματοβαμμένα πλεονάσματα να το διαθέσετε για την προστασία της κοινωνίας και των εργαζομένων. Σε όλους αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν την ψυχή τους αυτή τη δύσκολη ώρα. Να στηριχτεί η δημόσια υγεία.
Να σταματήσετε τις οικονομικές διευκολύνσεις και οικονομικές ενισχύσεις στους εφοπλιστές, στα ΜΜΕ, τα κόμματα και τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Να κόψετε από τους μισθούς των υπουργών, των βουλευτών, των αιρετών της αυτοδιοίκησης, των golden boys διαφόρων οργανισμών, τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων.
Ακούστε τη φωνή των εργατών, στηρίξτε το δίκαιο.
Η κυβέρνηση οφείλει να ενισχύσει οικονομικά τους Δήμους της χώρας για να μπορούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα αναστολής υπηρεσιών. Να γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις σε θέσεις πρώτης γραμμής, να στηριχτούν οι εργαζόμενοι. Αυξήστε τις ώρες υπερωριακής απασχόλησης και το ωρομίσθιο τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και να ξεχάσετε –Κυβέρνηση και Δήμαρχοι- το ενδεχόμενο να ανατεθούν υπηρεσίες των Δήμων σε ιδιώτες.
Όταν η αδικία γίνεται νόμος η Αντίσταση είναι καθήκον.
Οι εργαζόμενοι θα λογαριαστούμε με τις αντεργατικές αντιλαϊκές πολιτικές. Μένουμε σπίτι αλλά έχουμε φωνή και δύναμη για δράση. Δεν θα μπούμε στον γύψο, δεν θα μείνουμε αδρανείς.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Παναγιωτόπουλος Χρήστος Εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Βύρωνα
Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων. Τηλ 6985030515
Βύρωνας, 31/3/2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.