Απομόνωση ως τα τέλη του 2020;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φον ντερ Λάιεν: «Πιθανόν οι ηλικιωμένοι να πρέπει να μείνουν σε απομόνωση ως τα τέλη του 2020»

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (επικεφαλής της Κομισιόν) δήλωσε ότι οι ηλικιωμένοι στην Ευρώπη πιθανόν να πρέπει να μείνουν σε απομόνωση έως τα τέλη του χρόνου, προκειμένου να προστατευτούν από τον κορωνοϊό.
«Ξέρω ότι είναι δύσκολο και πως η απομόνωση είναι ένα βάρος, αλλά πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου. Πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένοι και υπομονετικοί», δήλωσε η επικεφαλής της Κομισιόν μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild.
«Τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι θα απολαύσουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων νωρίτερα από ότι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι και εκείνοι που έχουν προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας», δήλωσε η φον ντερ Λάιεν.
Στην ίδια συνέντευξη, εξέφρασε την ελπίδα ότι κάποιο ευρωπαϊκό εργαστήριο θα μπορέσει σύντομα να βρει ένα εμβόλιο. «Χωρίς εμβόλιο, θα πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις επαφές με τους ηλικιωμένους», τόνισε η πρόεδρος της Κομισιόν.
«Προκειμένου να μπορέσουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα να εμβολιασθούμε, είμαστε ήδη σε διαβουλεύσεις με φαρμακοβιομηχανίες για τις δυνατότητες μίας παγκόσμιας παραγωγής», συμπλήρωσε.
Πηγή: DW, ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.