Και μετά τα μέτρα; Πώς προχωράμε; Δ&Π Τεύχος 4

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αυτό που πετύχαμε ως λαός και που συνεχίζουμε να κερδίζουμε μέρα με τη μέρα δείχνει μία ηλιαχτίδα μέσα στο σκοτάδι.

Της Αθηνάς Σφυρή, Συμβούλου Επιχειρήσεων / Φοροτεχνικού*
Ο καιρός περνάει και πρέπει τα αντανακλαστικά μας να είναι σε εγρήγορση. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι στην αγορά να σταθούν δυναμικά στα πόδια τους, ο καθένας από την δική του πλευρά απέναντι στις προκλήσεις που έχει επιφέρει αυτή η πανδημία τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας καθημερινότητα.
Οι ήρωες των ημερών είναι εκτός από τους γιατρούς και νοσηλευτές, η επιστημονική κοινότητα που καθημερινά μάχεται κατά της πανδημίας, το προσωπικό όλων των φορέων που κάνουν απολυμάνσεις, οι ντελιβεράδες που με το μηχανάκι τους έρχονται στην πόρτα μας για να μας εξυπηρετήσουν και άλλοι πολλοί.
Είναι όμως και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Αυτές κρατούν την οικονομία. Είναι δεδομένο και οφείλουμε να το παραδεχτούμε ότι στο διάστημα της ισχύος των μέτρων, που σύντομα θα πλησιάσουν τους δύο μήνες, η κατάσταση θα μοιάζει σαν η Ελλάδα να έχει δύο μνημόνια μαζί. Δεδομένου ότι η οικονομική ζωή θα παραλύσει στη χώρα, τα έσοδα των επιχειρήσεων θα φτάσουν σε μηδενικό σημείο και άρα θα χρειαστούν πολλά χρήματα από την κυβέρνηση για να μπορέσουν να ισοσκελιστούν οι υποχρεώσεις και να καταφέρουν οι επιχειρήσεις να κρατήσουν το προσωπικό τους μετά την εποχή του κορωνοϊού. Τα μέτρα προστασίας από τη κυβέρνηση πρέπει να είναι εκτεταμένα, σίγουρα γίνεται καθημερινά μια μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης της μεσαίας τάξης που πλήττεται, αλλά πολύ φοβάμαι ότι ίσως να μην είναι αρκετή.
Από τη μία πλευρά υπάρχει η προστασία της πολιτείας προς τις επιχειρήσεις. Από την άλλη όμως απαιτείται διοχέτευση ρευστότητας στην αγορά. Αξίζει να θυμηθούμε ότι οι τράπεζες σήμερα υπάρχουν επειδή το ελληνικό κράτος τους έδωσε 50 δις για να τις στηρίξει και να ανακεφαλαιοποιηθούν. Έτσι λοιπόν τώρα πρέπει και αυτές να στηρίξουν τις επιχειρήσεις. Οι τράπεζες υπάρχουν γιατί ο ελληνικός λαός τις χρηματοδότησε. Πρέπει τώρα να συμβάλουν ώστε η οικονομία να μείνει όρθια.
Στο νέο περιβάλλον που δημιουργήθηκε στην αγορά υποχρεωθήκαμε λόγω του κορωνοϊού να δουλέψουμε από το σπίτι με την βοήθεια του Ίντερνετ. Είναι φανερό λοιπόν ότι οι επιχειρήσεις που έχουν μπει στην 4η βιομηχανική επανάσταση και έχουν αναπτύξει τις ψηφιακές τεχνολογίες έχουν ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Η τηλεργασία είναι μια από τις νέες λέξεις που έχουν εισβάλει στην καθημερινότητα μας. Ένα μοντέλο εργασίας που υφίσταται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ήρθε ξαφνικά να εφαρμοστεί μέσα σε λίγες ώρες. Η χρήση ψηφιακών εργαλείων έχει ευνοήσει και βοηθήσει πολύ τις καθημερινές μας υποχρεώσεις στη ροή της εργασίας. Πράγματα τα οποία φαινόντουσαν ακατόρθωτα για το ελληνικό επιχειρείν και τις ελληνικές επιχειρήσεις έδειξαν μέσα μόλις σε ελάχιστες μέρες να δουλεύουν με αποτελεσματικότητα.
Αυτό που πετύχαμε ως λαός και που συνεχίζουμε να κερδίζουμε μέρα με τη μέρα δείχνει μία ηλιαχτίδα μέσα στο σκοτάδι.
Προσωπικά πιστεύω ότι το μεγαλύτερο σύνολο των επιχειρήσεων θα αντλήσει δύναμη από αυτή την ηλιαχτίδα και θα προχωρήσει στη νέα τάξη πραγμάτων με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Αθηνά Σφυρή

Κολοκοτρώνη 4 Βύρωνας
Τηλ. 2110120336 – 6943 780228
[email protected]

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.