Συμβουλές για καλύτερη καθαριότητα αυτή την περίοδο. Δ&Π Τεύχος 4

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Όλοι πλέον ξέρουμε οτι πρέπει να καθαρίζουμε σχολαστικά τις επιφάνειες που αγγίζουμε συχνότερα όπως το τραπέζι, τα πόμολα, τη βρύση, την τουαλέτα, την κουζίνα, τα ντουλάπια, τον νεροχύτη κλπ, με απολυμαντικά προϊόντα και καθαριστικά.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ιός COVID-19 μπορεί να μεταδοθεί εύκολα, γι’ αυτό και όλοι χρειάζεται να μένουμε σπίτι χωρίς όμως πανικό. Κυρίως αυτή την περίοδο αποφεύγουμε να έχουμε επαφές, με φίλους συνεργάτες κλπ, για την ασφάλειά μας και των συμπολιτών μας και περιορίζουμε τις εξόδους μας στις απολύτως απαραίτητες.
Ωστόσο, όσο χρειάζεται να προσέχουμε οι ίδιοι για την ατομική καθαριότητα και υγιεινή μας, έτσι χρειάζεται να φροντίσουμε και του σπιτιού μας. Είναι εξίσου σημαντικό, καθώς μπορεί να ελλοχεύει κίνδυνος να μεταδοθούν μικρόβια και βακτήρια στις επιφάνειες, στα αντικείμενα ακόμη και στον χώρο σας
Τι χρειάζεται να κάνουμε:
Όλοι πλέον ξέρουμε οτι πρέπει να καθαρίζουμε σχολαστικά τις επιφάνειες που αγγίζουμε συχνότερα όπως το τραπέζι, τα πόμολα, τη βρύση, την τουαλέτα, την κουζίνα, τα ντουλάπια, τον νεροχύτη κλπ, με απολυμαντικά προϊόντα και καθαριστικά.


Τι να προσέξετε:

  • Είναι πολύ σημαντικό να μην πατάτε με τα παπούτσια σας στα χαλιά και στο εσωτερικό του σπιτιού σας, κάτι που συμβουλεύουμε γενικότερα να γίνεται, αλλά ειδικά αυτή την περίοδο καθώς μικρόβια και βακτήρια μεταφέρονται χωρίς να μας είναι ορατά.
  • Όταν βγαίνετε έξω για να κάνετε τις δουλειές σας, μην ξεχνάτε επιστρέφοντας να αερίζετε καλά τους χώρους, αλλά και τα ρούχα σας.
  • Προσοχή, είναι σημαντικό να καθαρίζετε και τις επιφάνειες που αγγίζετε συχνά όπως τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, το τηλέφωνο, το τηλεκοντρόλ και τα κλειδιά σας.
  • Μην ξεχνάτε να αλλάζετε συχνά τις πετσέτες χεριών και μπάνιου και φυσικά να τα σιδερώνετε καλά μιας και η θερμότητα βοηθά στην απομάκρυνση μικροβίων.
  • Εάν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια χρειάζεται περισσότερη προσοχή στα παιχνίδια τους τα οποία είναι εξίσου σημαντικό να καθαρίζονται μετά από κάθε δραστηριότητα.
  • Επιπλέον, για το κατοικίδιό σας χρειάζεται πολύ συχνό βούρτσισμα και να καθαρίζετε τα πατουσάκια του μετά από την βόλτα σας.
    Με την κατάλληλη καθαριότητα μπορούμε να νιώθουμε και περισσότερο ασφαλείς προστατεύοντας εμάς και τους γύρω μας. Για κάθε απορία ή προβληματισμό μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
    Helen’s Clean
    Ελένη Βαλαβάνη
    Βιολογικοί & Γενικοί Καθαρισμοί
    Τηλ: 2107669741, 6970292624 Email: elenibalabani60@gmail.com

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.