Συνέντευξη του Δημάρχου Καισαριανής κου Χρήστου Βοσκόπουλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

“Ανταποκριθήκαμε γενναία στη χειρότερη πρόκληση… στην πανδημία”

Δ&Π: Είστε ήδη δύο χρόνια Δήμαρχος. Ποια ήταν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίσατε;

Όταν ανέλαβα ως νέος Δήμαρχος πριν δύο χρόνια, είχα καταρτίσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για την Καισαριανή. Με τα μέλη της παράταξής μας «Καισαριανή Τώρα», προετοιμαστήκαμε για αυτή τη θητεία σε συνεργασία με ομάδες Πανεπιστημίων, ερευνητών, μελετητών και τεχνοκρατών. Αλλά λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας ήρθε η πανδημία. Έκτοτε προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στην ανεπανάληπτη συγκυρία. Διοργανώνουμε απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους, σχολεία, δρόμους και πλατείες, δημιουργήσαμε σώμα εθελοντών για παροχή βοήθειας στο σπίτι, αναδιοργανώσαμε το καθημερινό συσσίτιο, οι ανάγκες του οποίου υπερδιπλασιάστηκαν σε λιγότερο από 2 μήνες. Υλοποιούμε τακτικά rapid test σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, εθελοντικές αιμοδοσίες και προγράμματα γενικών προληπτικών εξετάσεων για τους συμπολίτες μας. Επισπεύσαμε τον εκσυγχρονισμό των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου προς τους Δημότες. Ενεργοποιήσαμε την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις εστίασης, χρησιμοποιήσαμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κρατήσουμε συντροφιά στους συνδημότες μας με μουσικές παραστάσεις, διαγωνισμούς ζωγραφικής και σεμινάρια συγγραφής σεναρίου. Οι ανάγκες της πόλης διογκώθηκαν με την πανδημία. Ευτυχώς όμως, με την σκληρή δουλειά των αντιδημάρχων, των υπαλλήλων του Δήμου, αλλά και την υποστήριξη των συμπολιτών μας που αναγνωρίζουν τις προσπάθειές μας, συμπληρώσαμε δύο δημιουργικά χρόνια θητείας και οδεύουμε με αισιοδοξία για τα δύο επόμενα.

Δ&Π: Ποιο είναι το έργο σας στο Δήμο, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια; Που πονάει αυτή η πόλη και τι προτίθεστε να κάνετε για αυτό?

Η πανδημία υπήρξε μακράν η χειρότερη πρόκληση. Θεωρώ ωστόσο ότι ανταποκριθήκαμε γενναία και κυρίως προλάβαμε να δρομολογήσουμε μεγάλο μέρος των έργων που είχαμε σχεδιάσει. Ολοκληρώνουμε το δίκτυο αποχέτευσης στην Άνω Καισαριανή και το πολεοδομικό σχέδιο της πόλης, δύο έργα υποδομής που δυστυχώς δεν είχαν υλοποιηθεί μέχρι τώρα, ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, αναδιοργανώσαμε τα συστήματα αποκομιδής απορριμμάτων, ανανεώσαμε το στόλο και τους κάδους, τοποθετήσαμε καφέ και κόκκινους κάδους για βιο-απόβλητα και ρούχα αντίστοιχα. Εξασφαλίσαμε τρία νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία για τη Δημοτική Συγκοινωνία. Αρχίσαμε πρόγραμμα συλλογής εγκαταλειμμένων οχημάτων, αναμεταδίδουμε ζωντανά τα Δημοτικά Συμβούλια, χτίσαμε νέες αίθουσες διδασκαλίας, ανακαινίσαμε αθλητικούς χώρους σε σχολεία, παιδικές χαρές καθώς και το Δημοτικό αναψυκτήριο «Τα Ξύλινα», λειτουργήσαμε με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, για δύο σεζόν, τον θερινό κινηματογράφο «Αιολία», τρέχουμε πρόγραμμα φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα σε συνεργασία με εθελοντές φιλόζωους της πόλης. Εκπονήσαμε το πρώτο στα χρονικά Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας για την Καισαριανή και επίσης για πρώτη φορά εφαρμόζουμε δίχρονη προσχολική αγωγή με την τοποθέτηση 6 αιθουσών (μέσω ΚΤΥΠ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (300.000€). Αναμφίβολα, η μεγάλη μας επιτυχία είναι η εξασφάλιση, μέσω του Προγράμματος του ΥΠ.ΕΣ. «Αντώνης Τρίτσης», χρηματοδότηση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για την υλοποίηση της ανάπλασης του Σκοπευτηρίου και της Πλατείας Καισαριανής. Στο Σκοπευτήριο θα γίνει αποκατάσταση πτέρυγας του κτιρίου όπου θα στεγαστεί βιβλιοθήκη και εκθεσιακός χώρος. Το Χάραμα θα στεγάσει χώρο διδασκαλίας μουσικών παραδοσιακών οργάνων, αρχείο ρεμπέτικου τραγουδιού και μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό. Θα διαμορφωθεί πάρκινγκ και Ανοιχτό Θέατρο 700 θέσεων, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης θα αναπλαστεί σε Μουσείο της Πόλης της Καισαριανής, περιλαμβάνοντας εκθέματα από όλες τις ιστορικές περιόδους της πόλης, θα δημιουργηθούν υπαίθρια γυμναστήρια και παιδικές χαρές. Θα γίνουν βελτιώσεις στο Πάρκο Δεσποζόμενων Ζώων. Η πλατεία της Καισαριανής θα αναπλαστεί με ψυχρά υλικά, έξυπνο φωτισμό και φύτευση. Στα σημεία των αναπλάσεων θα γίνει και υπογειοποίηση καλωδίων. Η Καισαριανή θα γίνει επιτέλους μια σύγχρονη πόλη.

Δ&Π: Έρχεται το Μετρό στην Καισαριανή. Πώς θεωρείτε ότι θα επηρεάσει τη ζωή της πόλης και των ίδιων των πολιτών;

Το Μετρό έρχεται να συμπληρώσει τα έργα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της πόλης. Ενημερώθηκα πρόσφατα, καλεσμένος στα γραφεία της “ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ”, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Νίκο Κουρέτα, σχετικά με την εξέλιξη του έργου για τη γραμμή 4 που αφορά στην πόλη μας. Η “ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ” ικανοποίησε το αίτημά μας η στάση «Πανεπιστημιούπολη» να γίνει από την πλευρά της Καισαριανής, με αποτέλεσμα η πόλη μας να έχει δυο στάσεις Μετρό. Οι πρόδρομες εργασίες έχουν ξεκινήσει. Η Καισαριανή θα γίνει πιο προσβάσιμη στους εγχώριους και ξένους τουρίστες, γεγονός που συμβαδίζει με το κομμάτι του προγράμματός μας που αφορά στην εδραίωση της πόλης ως τουριστικός προοσισμός. Έχουμε σχεδιάσει περιπατητικές διαδρομές ιστορικού, πολιτιστικού, περιβαλλοντικού και γαστριμαργικού ενδιαφέροντος. Η μεγάλη περιουσία της πόλης είναι η ιστορική και πολιτιστική της κλήρονομιά και ο περιβαλλοντικός της πλούτος. Μέσα από το σύνολο των έργων που έχουμε μεθοδεύσει, θα εδραιώσουμε την Καισαριανή στον τουριστικό χάρτη της Αθήνας.

Δ&Π:  Απλή αναλογική ή ένα σύστημα ενισχυμένης αναλογικής?

Η παράταξή μας ήταν ανέκαθεν υπέρ της απλής αναλογικής, αλλά με τις αρχικές προϋποθέσεις, ώστε να είναι λειτουργική. Το πρόσφατα ψηφισθέν σύστημα, όπως και η πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική, διακατέχεται από έλλειψη εμβάθυνσης στις ιδιοσυνθήκες της τοπικής αυτοδιοίκησης και ταυτόχρονα από τον παθογενή παραταξιακό χαρακτήρα υπέρ των οικείων, που τόσα χρόνια ταλανίζει το πολιτικό σύστημα. Θα ήταν δημοκρατικότερο και δικαιότερο να διαμορφωθεί ένα αναλογικό εκλογικό σύστημα (50% συν μία ψήφος), καταρτισμένο έτσι ώστε να διασφαλίζει την κυβερνησιμότητα. Αυτή η συζήτηση είναι βεβαίως μέρος μιας μεγαλύτερης που αφορά σε φλέγοντα ζητήματα. Εδώ και χρόνια, η κεντρική διοίκηση μεταφέρει αρμοδιότητες στους ΟΤΑ, χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία για να ασκήσουν αποτελεσματική διοίκηση. Τρανταχτό παράδειγμα δυσλειτουργικότητας αυτής της μεταφοράς είναι οι αρμοδιότητες που αφορούν στη δασοπροστασία. Φέτος, με τις πυρκαγιές, ζήσαμε τα αποτελέσματα τέτοιων ημιμέτρων στην τραγικότερη μορφή τους. Το ίδιο ισχύει και για την κοινωνική πολιτική. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι Δήμοι ήταν ο βαθμός διοίκησης εγγύτερα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Δεν δικαιούμαστε να αφήσουμε ανεκμετάλλευτο το μάθημα των τελευταίων ετών. Αυτός ο διάλογος πρέπει να γίνει τώρα.

Δ&Π: Υπάρχει μια σύγχρονη τάση στην αυτοδιοίκηση,  οι Δήμοι να αντλούν ευρωπαϊκά κονδύλια για την ανάπτυξή αυτού που λέμε «έξυπνων πόλεων». Υπάρχει κάτι σχετικό στο δικό σας πρόγραμμα?

Η αξιοποίηση παντός είδους κονδυλίων για την υλοποίηση των έργων που είχαμε σχεδιάσει ήταν βασική προϋπόθεση του προγράμματός μας. Ενεργοποιήσαμε άμεσα την εφαρμογή «έξυπνων πόλεων» και επικοινωνίας με τους πολίτες «Novoville». Καταρτίσαμε ολοκληρωμένο Σχέδιο Ψηφιοποίησης του Δήμου, καταγράφοντας όλες τις απαραίτητες ψηφιακές υπηρεσίες για τους πολίτες. Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας ηλεκτρονικές εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς. Υλοποιήσαμε επίσης το WiFi4EU, ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα προώθησης ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο σε κεντρικούς δημόσιους χώρους της πόλης, τοποθετήσαμε πιλοτικά μια προηγμένη έξυπνη διάβαση, εντάξαμε τον Δήμο μας στο πρόγραμμα myKEPlive, για τους συμπολίτες μας που προτιμούν εξυπηρέτηση μέσω βιντεοκλήσης. Εκσυγχρονίζουμε πλήρως την ιστοσελίδα του Δήμου για να εξυπηρετεί τον πολίτη άμεσα και εύκολα.

Δ&Π: Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αντιφασιστικών Πόλεων. Πείτε μας λίγα λόγια γι’ αυτό και τι σημαίνει για εσάς;

Η ηρωική πόλη της Καισαριανής καλεί πόλεις από όλη την Ευρώπη, που έχουν υποφέρει από τον φασισμό και το ναζισμό κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου να ενωθούν σε ένα Δίκτυο αλληλεγγύης, διατήρησης ιστορικής μνήμης, επιστημονικής και ιστορικής έρευνας, ενάντια σε νεοφασιστικά και νεοναζιστικά κινήματα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία κατά του ρατσισμού, του αντισημιτισμού, του ακραίου εθνικισμού, του σωβινισμού και κάθε είδους ιδεολογικού φανατισμού που οδηγεί στην υστέρηση και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στόχος μας είναι η διοργάνωση του πρώτου Συνεδρίου του Δικτύου, τον Μαΐο του 2023, στο Πάρκο του Σκοπευτηρίου, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διετή συνεδριακό θεσμό, σε διαφορετική πόλη-μέλος του Δικτύου κάθε φορά. Αξίζει να αναφέρουμε την πρόσφατη επίσημη επίσκεψη του Γερμανού αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, Μίχαελ Ροτ, στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, στις 2/6/21, κατόπιν δικού του αιτήματος, με στόχο να τιμήσει τη μνήμη των αντιφασιστών αγωνιστών, καταθέτοντας ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο μνημείο των εκτελεσθέντων. Ο Γερμανός Υπουργός αναφέρθηκε στην ιστορική σημασία του Σκοπευτηρίου και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εκφράζω την εκτίμηση μου στο πρόσωπο σας, Δήμαρχε, που χτίζετε ένα αντιφασιστικό Ευρωπαϊκό δίκτυο πόλεων ενάντια στον εθνικισμό, το λαϊκισμό, τον αντισημιτισμό και το ρατσισμό. Είναι αυτό που ακριβώς χρειαζόμαστε σε αυτήν την δύσκολη εποχή».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.