Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής Βύρωνα για τις αλλαγές στο Οργανόγραμμα του Δήμου Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Δημοτική αρχή Βύρωνα προτείνει στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο μια σειρά από σημαντικές αλλαγές που αφορούν στην πρώτη φάση των αλλαγών στο Οργανόγραμμα του Δήμου Βύρωνα.


Μεταξύ των σημαντικότερων αλλαγών που προτείνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο περιλαμβάνονται:

  • Η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας της πόλης, έπειτα από την κατάργησή της το 2013
  • Η ένταξη της “Βοήθειας στο σπίτι” ως διακριτό τμήμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας, κάτι το οποίο θα επιτρέψει την σταδιακή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δικαιούχους
  • Η δημιουργία Τμήματος Μουσείου, το οποίο θα αναλάβει την δημιουργία και την λειτουργία του Μουσείου της Πόλης του Βύρωνα στο Παλαιό Δημαρχείο
  • Η δημιουργία Τμήματος Αστικής Πανίδας που θα αναβαθμίσει οργανωτικά και μέσω της πρόσληψης εξειδικευμένων επιστημόνων την φροντίδα των αδέσποτων αλλά και τον συντονισμό των δράσεών μας και για τα δεσποζόμενα ζώα της πόλης μας.
  • Η δημιουργία Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου για την διασφάλιση της χρηστής διοικητικής και οικονομικής διαχείρισης του Δήμου
  • Την ενίσχυση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου με ειδικευμένους παιδαγωγούς με την δημιουργία νέων θέσεων νηπιαγωγών και βρεφονηπιοκόμων ειδικής αγωγής.


Η εισήγησή αυτή έχει τεθεί σε διαβούλευση με τις πολιτικές παρατάξεις και στο Σωματείο Εργαζομένων και τον τελικό λόγο θα έχει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.
Πρόθεση της Δημοτικής αρχής και προεκλογικής της δέσμευση είναι, να προχωρήσει σε όλες τις τομές για τον μετασχηματισμό του Βύρωνα σε μία πόλη που θα υπηρετεί τους δημότες και θα βάζει τάξη σε όλα τα ανοικτά ζητήματα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.