Σε εξέλιξη η προετοιμασία για την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ενόψει της επόμενης σχολικής χρονιάς (2020-2021) ο Δήμος Βύρωνα έχει ήδη δρομολογήσει την προετοιμασία του, με στόχο από τη νέα χρονιά να υπάρχουν επαρκείς θέσεις, ώστε τα παιδιά του Βύρωνα να μπορούν να ενταχθούν στη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση.
Ύστερα από την έγκαιρη καταγραφή των αναγκών, διαπιστώθηκε ότι για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός θα χρειαστούν επτά (7) επιπλέον από τις υπάρχουσες αίθουσες νηπαγωγείων και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία απόκτησης και διαμόρφωσης τους.
Με βάση το σχεδιασμό αυτό θα διαμορφωθεί μία αίθουσα στο Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕΦΟ) στον Καρέα, δύο αίθουσες στις ήδη εγκατεστημένες προκατασκευασμένες στο 3ο Γυμνάσιο, δύο αίθουσες στον 4ο Παιδικό Σταθμό (στην οδό Ταύρου) και δύο νέες προκατασκευασμένες στο χώρο των 10ου & 11ου νηπιαγωγείων (στην οδό Ταταούλων).
Οι προκατασκευασμένες αίθουσες (Προκάτ) θα παραχωρηθούν από την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων) και πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς. Είναι αίθουσες τελευταίου τύπου, πιστοποιημένες με ISO, διαθέτουν κλιματισμό και δεν υστερούν σε τίποτα από τις σχολικές αίθουσες που όλοι γνωρίζουμε.
H Δημοτική Αρχή Βύρωνα έχει αρχίσει έγκαιρα την προετοιμασία, ώστε να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα η δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση από τη νέα σχολική χρονιά. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έχει ήδη κινήσει όλες τις διαδικασίες προς αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να είναι όλα έτοιμα την 1η Σεπτεμβρίου 2020 για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.