Η δεξιά ψηφίζει…αριστερά!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Σωτήρη Παπαμιχαήλ

Με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού συμβούλου της «Νέας Εποχής», Βασίλη Μουντοκαλάκη αλλά και τη δημιουργία του φόρουμ «Έξυπνος Βύρωνας/Smart Byron», ας δούμε λίγο τι συμβαίνει στο Βύρωνα, ανατρέχοντας πρώτα στην ιστορία των εκλογών.

Το 2014 ο κος Χαρδαλιάς αποχωρεί έχοντας συμπληρώσει 12 χρόνια δήμαρχος και 3 εκλογικές νίκες με τα παρακάτω ποσοστά: Το 2002 Α’ Κυριακή 39%, το 2006 Α’ Κυριακή 45% και το 2010 Α’ Κυριακή 47%.

Μετά την αποχώρησή του η παράταξή του διασπάται σε δύο παρατάξεις τη «Νέα Εποχή» με επικεφαλής τον κο Γώγο και την «Μαζί για το Βύρωνα» με επικεφαλής τον κο Μίλτο Μπαντή. Όπως θα δούμε παρακάτω οι δύο αυτές παρατάξεις αθροιστικά κρατούν το ποσοστό του κου Χαρδαλιά και του πολιτικού χώρου της Νέας Δημοκρατίας (με μικρές απώλειες που ειδικά το 2014 δικαιολογούνται λόγω της εκτίναξης του ΣΥΡΙΖΑ και του σοκ της διάσπασης).

Έχουμε λοιπόν το 2014: με ποσοστό 22% και 5.490 ψήφους αναδείχτηκε δήμαρχος ο κος Κατωπόδης, ενώ ο κος Γώγος και ο κος Μπαντής πήραν αντίστοιχα 6.149 και 3.735 (σύνολο 9.884 και ποσοστό αθροιστικά 40%).

Αλλά και το 2019 ο κος Κατωπόδης παίρνει το ίδιο ποσοστό και 5.528 ψήφους, και οι κύριοι Γώγος και Μπαντής αντίστοιχα 5.883 και 4.690 (σύνολο 10.573 και ποσοστό αθροιστικά σχεδον 41%).

Η παραπάνω εικόνα δείχνει ξεκάθαρα πως ο πολιτικός χώρος της ΝΔ έχει στο Βύρωνα ένα σταθερό ποσοστό της τάξεως του 40% και λίγο επηρεάζεται από τις ιδιαίτερες σχέσεις των τοπικών κοινωνιών και το αβίαστο συμπέρασμα είναι, πως οι διάσπαση αυτή του πολιτικού χώρου της ΝΔ, «χαρίζει» τον Δήμο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Απλά πράγματα, «Η δεξιά εκλέγει αριστερά» και ίσως «σωστά» εκλέγει, μια και η πολιτική που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια η διοίκηση Κατωπόδη, μόνο αριστερή δεν χαρακτηρίζεται (το πόσο αριστερή είναι η δημοτική αρχή Κατωπόδη, θα το συζητήσουμε σε επόμενο άρθρο).

Ας πάμε όμως στο σήμερα και στις διεργασίες που γίνονται στον πολιτικό χώρο της ΝΔ.

Στην τοπική εφημερίδα «Επικοινωνία» Ιούλιος 2020, Αρ. Φύλλου 67 έγραφε ο κος Λεκατσάς, μέλος της παράταξης Γώγου στις τελευταίες εκλογές και μέλος του φόρουμ σήμερα: «[…] έχουμε ανάγκη από ένα και μοναδικό ενιαίο αντιπολιτευτικό ψηφοδέλτιο το 2023, μια ενωτική πρόταση για την πόλη […]

Οι πολίτες μίλησαν και καταδίκασαν το παλαιό και το άρρωστο […] Οι έριδες και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις των δυο «κεντροδεξιών» υποψηφίων […] κυριαρχεί στην πολιτική τους επιχειρηματολογία […] Είναι λοιπόν προφανές ότι έπρεπε ήδη να είχε ξεκινήσει την επομένη των εκλογών η νέα παράταξη, αλλιώς οι ήδη δις αποτυχόντες υποψήφιοι δήμαρχοι […] θα συνεχίσουν να μαλώνουν και ο Βύρωνας που αγαπάμε θα συνεχίσει να βουλιάζε […]!»

Παράλληλα το φόρουμ κυκλοφορεί με ενημερωτικά φυλλάδια, που παραπέμπουν σε δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον κύριο Βασίλη Δεμπόνο, δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Γώγου και  συνεργάτες μια ενδιαφέρουσα ομάδα μελών της ίδιας παράταξης ως επί το πλείστον.

Κι εδώ αρχίζουν οι απορίες…

Μήπως εκεί στη ΝΔ αποφάσισαν να εξασφαλίσουν  την επανεκλογή το 2023 του κου Κατωπόδη, κατεβάζοντας και 3η παράταξη ή έχουν άλλο στόχο και ποιος είναι αυτός, διότι όσο κι αν θέλει ο κος Λεκατσάς «ένα και μοναδικό ενιαίο αντιπολιτευτικό ψηφοδέλτιο το 2023» η δημιουργία αυτού του ΕΝΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ψηφοδελτίου δεν εξαρτάται από το φόρουμ, ούτε από την ελπίδα των νεοδημοκρατών στο Βύρωνα αλλά από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι κύριοι Γώγος και Μπαντής.

Στο δικό μου μυαλό λοιπόν είναι ξεκάθαρο πως η δημιουργία του φόρουμ έγινε για να πιέσει τους παραπάνω κυρίους να αποσυρθούν και να συνταχθούν ή να στηρίξουν ΕΝΑ ψηφοδέλτιο με βασικά επιχειρήματα τα παρακάτω: Αποτύχατε 2 φορές. Είναι καιρός  να επιστρέψει ο δήμος σε παράταξη της ΝΔ. Στηρίξτε μας γιατί μεταξύ σας δεν τα βρίσκετε.

Τι θα κάνουν βέβαια οι Γώγος και Μπαντής θα το δούμε στο εγγύς μέλλον, αλλά τα σενάρια είναι πολλά κι ενδιαφέροντα. Από την μικρών πιθανοτήτων συνεργασία τους μέχρι την αποχώρηση ενός εκ των δύο, την οπισθοχώρηση του φόρουμ, ή και … ας σταματήσω όμως εδώ τις προβλέψεις. Σύντομα πιστεύω θα έχουμε εξελίξεις.

Σε μια πόλη όπου δεν είδαμε ένα έργο, που η καθαριότητα και ο ηλεκτροφωτισμός είναι ανύπαρκτα, η δημοτική αρχή με τους ίδιους ψήφους και το ίδιο ποσοστό διοικεί για δεύτερη φορά και με όσα γίνονται κανείς δεν αποκλείει η δεξιά να την εκλέξει και τρίτη!!!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.