Το ψέμα έχει κοντά πόδια…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στο 6ο τεύχος που κυκλοφορεί γράφουμε:
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στο δήμο, για τα μέτρα προστασίας , τα οποία η δημοτική αρχή οφείλει από το 2018.
Με στόχο την αποφυγή των κινητοποιήσεων ο δήμαρχος συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και επίσης έδωσε την Πέμπτη 2/7, μικρό μέρος στην καθαριότητα και μόνο, χωρίς όπως φάνηκε να τους πείθει. Η πρόθεση του σωματείου είναι να διεκδικήσει όλα όσα δικαιούνται οι εργαζόμενοι με μια σειρά δράσεων που ξεκινούν από συγκεντρώσεις και πορείες ενημέρωσης των δημοτών έως δυναμικές μορφές αγώνα, όπως και η επίσχεση εργασίας.
Εξελίξεις αναμένονται και από το ΣΕΠΕ (επιθεωρητές εργασίας), όπου τον έχουν καταγγείλει οι εργαζόμενοι για τα ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας.
Αναμένονται οι εξελίξεις!!!

Και οι εξελίξεις ήρθαν με την έκθεση του ΣΕΠΕ, η οποία καταλήγει

“Σε συνέχεια των διαπιστωμένων παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας συντάχτηκαν οι εισηγήσεις επιβολής διοικητικών κυρώσεων με αριθμούς πρωτοκόλλου ….. και εστάλη η αντίστοιχη έκθεση στο Υπουργείο Εργασίας και επιπλέον έγινε η μηνυτήρια αναφορά με αριθμό πρωτοκόλλου … στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών” (στο τέλος του άρθρου παραθέτουμε σε φωτογραφίες την έκθεση του ΣΕΠΕ) .

Να σημειωθεί πως ο τελευταίος έλεγχος του ΣΕΠΕ (επανέλεγχος, μια και είχε προηγηθεί ήδη έλεγχος και είχαν γίνει οι σχετικές συστάσεις στο δήμο, ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα), έγινε το 2019 και οι εισηγήσεις επιβολής κυρώσεων βρισκόταν στα χέρια του δημάρχου από τον Φεβρουάριο του 2020. Παρ’ όλα αυτά ο δήμαρχος, με ανακοίνωσή του στο facebook πριν λίγες μέρες έγραφε:

«Σε έναν Δήμο που όλοι μας γνωρίζουμε τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και θυμόμαστε πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους υπάρχουν, η Δημοτική Αρχή κινείται με υπευθυνότητα για μία προτεραιότητα που για εμάς έχει ύψιστη σημασία: την παροχή όλων των Μέσων Ατομικής Προστασίας σε όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους.
Φέτος, η Δημοτική Αρχή εξασφάλισε Μέσα Ατομικής Προστασίας συνολικής αξίας περίπου 80.000 ευρώ, μία τεράστια αύξηση προς όφελος των εργαζομένων σε σχέση με ποσά 10 ή 20 χιλιάδων ευρώ που προβλέπονταν από προηγούμενες Διοικήσεις του Δήμου. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του έτους, ώστε να προσφέρουμε στους εργαζομένους του Δήμου, που συμβάλλουν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, είτε είναι μόνιμοι, είτε είναι συμβασιούχοι τα συγκεκριμένα Μέσα, και μάλιστα παρά την πολύ δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίσαμε κατά την διάρκεια της καραντίνας και παρά το γεγονός πως ο διαγωνισμός κηρύχθηκε δύο φορές άγονος.
Ήδη έχει ξεκινήσει τμηματικά η διανομή των Μέσων, οι παραγγελίες υπερκαλύπτουν τον αριθμό του προσωπικού μας για λόγους ασφαλείας, κι έχουν χορηγηθεί γάντια, μάσκες και κράνη, ενώ όσο ολοκληρώνονται οι παραγγελίες που ήδη έχουν γίνει, θα αποδίδεται στους εργαζομένους και ο υπόλοιπος εξοπλισμός.
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλο το προσωπικό του Δήμου Βύρωνα ότι η ασφάλειά σας αποτελεί για εμάς καθημερινό στόχο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε ακόμη, και ότι καταβάλλονται καθημερινά τεράστιες προσπάθειες για να διορθώνονται όλα τα κενά που εντοπίζονται. Αυτή η αταλάντευτη προσήλωσή μας δεν αλλάζει, δεν συμβιβαζόμαστε και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε».

Διαπιστώνουμε ακόμη μια φορά την αδυναμία της δημοτικής αρχής να παραδεχτεί τα λάθη της και να τολμήσει να ζητήσει συγνώμη. Και δεν σταματά εκεί αλλά αναρτά ανακοινώσεις που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας.

Βέβαια η ανακοίνωσή του απαντήθηκε από τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων με σκληρή γλώσσα.

«Η δημοτική αρχή παρότι χρηματοδοτήθηκε για έκτακτους λόγους δεν διέθεσε τα χρήματα για την προστασία των έκτακτων συμβασιούχων – ορισμένοι έχουν προληφθεί από τα μέσα Μαρτίου- και μόλις ανακοινώσαμε στο κ. Δήμαρχο την περασμένη Τετάρτη ότι θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις έτρεξαν να κάνουν έκτακτη οικονομική επιτροπή για τα μέσα προστασίας των συμβασιούχων.
Στους μόνιμους και Αόριστου χρόνου εργαζόμενους οφείλουν τα ΜΑΠ του 2018, 2019, 2020, και έχουν κάνει διαγωνισμό μόνο για ένα χρόνο.
Ακολουθούν την γνωστή ρήση “Πες, πες ψέματα κάτι μένει”. Κάποιος, κάποια που δεν γνωρίζει θα τσιμπήσει.
Προχωράμε το σχεδιασμό του Σωματείου διεκδικώντας όλα όσα μας οφείλουν! ΜΑΠ 2018, 2019, 2020 για μόνιμους και ΙΔΑΧ.
Κανένας εργαζόμενος χωρίς μέσα προστασίας από την πρώτη μέρα που εργάζεται στο Δήμο με οποιαδήποτε σχέση εργασίας».
«ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»
Ας αναλογιστεί η δημοτική αρχή τις ευθύνες της και να δώσει ΤΩΡΑ λύση. Διαφορετικά ο δυναμικός αγώνας με διάφορες μορφές είναι για τους εργαζόμενους μονόδρομος.
«Όταν η αδικία γίνεται καθεστώς η αντίσταση είναι καθήκον»
Παναγιωτόπουλος Χρήστος
Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα
24 Ιουνίου 2020

Τα συμπεράσματα δικά σας

Σωτήρης Παπαμιχαήλ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.