Σύσταση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την υπόθεση του οικοπέδου της οδού Χρυσοθέμιδος & Παν. Τσαλδάρη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΑΙΤΗΜΑ

Της Ένωσης Πολιτών της «Ενάργειας»

ΠΡΟΣ

ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

Κοινοποίηση προς Δημοτικούς Συμβούλους δια του Προέδρου του Δ.Σ.

ΘΕΜΑ: «Σύσταση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την υπόθεση του οικοπέδου της οδού Χρυσοθέμιδος & Παν. Τσαλδάρη»

Δήμαρχε,

Κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Όπως γνωρίζετε, στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2022 συζητήθηκε το θέμα της υπόθεσης του οικοπέδου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χρυσοθέμιδος και Παναγή Τσαλδάρη, περιοχή «ΝΕΡΑΪΔΑ».

Κατά τη συνεδρίαση αυτή, υιοθετήθηκε η πρόταση των πολιτών για τη σύσταση μιας Διαπαραταξιακής Επιτροπής, η οποία στηρίχθηκε και από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή» κ. Χρήστο Γώγο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ελήφθη η σχετική Απόφαση, αυτή δεν αναρτήθηκε στη Διαύγεια. Σύμφωνα δε με τα Πρακτικά της 10ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, από το μήνα Σεπτέμβριο του 2022, κάθε παράταξη μπορεί να προτείνει ένα μέλος για να συσταθεί η εν λόγω Επιτροπή, η οποία και θα παρακολουθεί στενά την “υπόθεση της Νεράιδας”.

Κατόπιν όλων αυτών,

Παρακαλούμε τη Δημοτική Αρχή όπως, μέσα στις επόμενες μέρες, ενημερώσει τις δημοτικές παρατάξεις για να ΔΗΛΩΣΟΥΝ τα μέλη που προτείνουν και που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Διαπαραταξιακή Επιτροπή, ούτως ώστε, στο αμέσως ΕΠΟΜΕΝΟ Δημοτικό Συμβούλιο να οριστικοποιηθεί η σύσταση αυτής.

Υπενθυμίζουμε ότι, η Ένωση Πολιτών «Ενάργεια» και η Δημοτική Παράταξη «Νέα Εποχή» του κ. Χ. Γώγου έχουμε ήδη προτείνει ως μέλος την κυρία Σοφία Δ. Γεωργιλάκη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή να μην έχει την τύχη της Επιτροπής Ειδικού Σκοπού που είχε συσταθεί με Απόφαση του Δ.Σ. για να “τρέξει¨την υπόθεση της σχολάζουσας κληρονομίας Μανούσου, της οδού Νίκου Νικηφορίδη…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.