Ανακοίνωση της Δημοτικής αρχής για την κοπή των δέντρων στο παλιό Δημαρχείο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αυτοψία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων στο Παλαιό Δημαρχείο
Tο μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον περιβάλλοντα χώρο του Παλαιού Δημαρχείου από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Αντιδήμαρχο κ. Μ. Καραγιάννη και την Διευθύντρια της Δ/νσης Πρασίνου, παρουσία των Επικεφαλής και Συμβούλων όλων των δημοτικών παρατάξεων.
Η αρμόδια Προϊσταμένη ανέπτυξε διεξοδικά τους λόγους για τους οποίους κατέληξε στην εισήγησή της προς την ΕΠΖ του Δήμου για το κόψιμο των δύο στρεβλών πεύκων που έχουν προκαλέσει φθορές στην τοιχοδομή, του αΐλανθου και των κυπαρισσιών λόγω επικινδυνότητας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν διεξοδικά όλοι οι προβληματισμοί από τους παρευρισκόμενους, και ιδιαίτερα για τα 3 κυπαρίσσια, τα οποία δεσπόζουν στο χώρο και για τα οποία εξετάστηκε η εναλλακτική του κλαδέματος τους εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφάλειας.
Μετά και την σημερινή αυτοψία, η Δημοτική Αρχή θα ζητήσει εκ νέου την εισήγηση εκ μέρους της αρμόδιας Διεύθυνσης Πρασίνου στη βάση της σημερινής συζήτησης και με στόχο την περαιτέρω διερεύνηση της οικολογικής συμπεριφοράς των συγκεκριμένων δέντρων. Οι δημότες θα πρέπει να είναι σίγουροι πως, οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί τελικά, θα είναι απολύτως τεκμηριωμένη και σύμφωνη τόσο με τις αξίες της οικολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος με βάση τις οποίες λειτουργεί εδώ και σχεδόν έξι χρόνια η Δημοτική Αρχή, όσο και με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία όλων των διερχόμενων πολιτών από την περιοχή.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.