Κατ’ οίκον αντιγριπικός εμβολιασμός σε ευπαθείς ομάδες

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ενόψει της έναρξης του αντιγριπικού εμβολιασμού, οι επισκέπτριες Υγείας του τμήματος Προαγωγής Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, θα πραγματοποιήσουν κατ΄ οίκον επισκέψεις για τον εμβολιασμό πολιτών που ανήκουν στις Ευπαθείς Ομάδες ή έχουν αδυναμία μετακίνησης.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να έχουν προμηθευτεί το εμβόλιο, την ημέρα του ραντεβού.
Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, καθημερινά από 09:00 έως 13:00 στα τηλέφωνα: 2107651583 και 2107652588.

Στην Ελλάδα, εποχικές εξάρσεις γρίπης εμφανίζονται κατά τους χειμερινούς μήνες (από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο). Η γρίπη είναι οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος, που προκαλείται από τους ιούς της γρίπης και μεταδίδεται πολύ εύκολα από το ένα άτομο στο άλλο. Μπορεί να προκαλέσει από ήπια έως και πολύ σοβαρή νόσηση. Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι, ξεπερνούν την γρίπη, χωρίς να παρουσιάσουν σοβαρές επιπλοκές.

Ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης, είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο διαθέσιμο μέσο πρόληψης για την νόσο. Επειδή ο ιός της γρίπης, μπορεί να υποστεί μεταλλάξεις, ο εμβολιασμός είναι αναγκαίο να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, με έμφαση σε συγκεκριμένες ομάδες αυξημένου κινδύνου για εμβολιασμό, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.