Λ.Σ. Βύρωνα: Σχολικό λεωφορείο μεταφέρει παιδιά το κατακαλόκαιρο χωρίς κλιματισμό!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Όπως κατήγγειλε το Σωματείο Εργαζόμενων του Δήμου, την Τετάρτη 5 Ιουλίου το μεσημέρι τα παιδιά του 7ου Παιδικού σταθμού στον Καρέα μεταφερόταν τα σπίτια τους με σχολικό λεωφορείο στο οποίο δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός.

Ενώ εντός της καμπίνας του λεωφορείου οι θερμοκρασίες έφταναν τους 40 βαθμούς, τα παιδιά  μεταφερόταν στα σπίτια τους και εκτιθέμενα σε επικίνδυνες συνθήκες.

Είναι το ίδιο σχολικό λεωφορείο που παραμένει με χαλασμένους τους μηχανισμούς στις ζώνες ασφαλείας, εδώ και μήνες παρά τις δεσμεύσεις ότι θα γινόταν οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάστασή τους.

Τα αποτελέσματα της υποχρηματοδότησης και τη εγκατάλειψης είναι ήδη εδώ και όσο συνεχίζεται αυτός ο επικίνδυνος δρόμος θα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά μπροστά μας.

Δεν αποδεχόμαστε τις απαράδεκτες συνθήκες που διαμορφώνονται συνολικά στους όρους φοίτησης των μαθητών της πόλης μας.

Απαιτούμε εδώ και τώρα, να αντικατασταθεί το εν λόγω σχολικό λεωφορείο με άλλο που θα διασφαλίζεται στο μέγιστο απαιτούμενο βαθμό η μεταφορά των μαθητών με ασφάλεια και σε κατάλληλες συνθήκες για την υγεία τους.

Η λογική του «πάμε κι όπου βγει» που βλέπουμε σε κάθε πτυχή της ζωής του λαού με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα ως συνέπεια της συνολικότερης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, θα μας βρει απέναντι!

Ούτε να διανοηθεί η Δημοτική Αρχή να μείνει άπραγη, κρυμμένη πίσω από αστείες δικαιολογίες, όπως μας έχει συνηθίσει σε άλλα σοβαρά θέματα της πόλης μας, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά κι από Σεπτέμβρη βλέπουμε. Δεν παίζουμε, ούτε παζαρεύουμε τις ανάγκες μας!

Απαιτούμε αύριο κιόλας το πρόβλημα να έχει αποκατασταθεί με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής!

07/07/2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.