Γιατροί – Φαρμακοποιοί

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι πρώτοι γιατροί του συνοικισμού ήταν ο παθολόγος Νικόλαος Φραγκιάδης (μετέπειτα Δήμαρχος), ο γυναικολόγος Ιωάννης Παπανικολής, στη γωνία Κολοκοτρώνη – Συβρισαρίου, ο Νέστωρ Δημόπουλος, ο μαιευτήρας Ευάγγελος Ευγενίδης, στη γωνία Μαγνησίας και Προύσσης, ο παθολόγος Γκούμας και ο Νικ. Παπαδημητριάδης. Ο Πεδιωτίδης, παθολόγος στην Κρυστάλλη, ο Ιωάννης Ζαμάνης (πατέρας του σημερινού γιατρού Ζαμάνη) παθολόγος στην Ανάληψη, ο Ανδρέας Καραβελάκης, καρδιολόγος, αρχικά στο Αναρρωτήριο και αργότερα στη γωνία Χρ. Σμύρνης και Ευαγγελικής Σχολής, ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, Μαγνησίας 44, ο Ιωάννης Καπιτσάκης, Μαγνησίας 6, ο παθολόγος Άγγελος Βασιλειάδης, Καισαρείας και Κρυστάλλη, ο Νικόλαος Παπαδάκης, Ανδρομέδας 22 και ο Νικ. Περγαμηνέλης. Μεταπολεμικά ο Στέλιος Γρηγοριάδης και η παιδίατρος Μαρία Παπανικολάου, Χρ. Σμύρνης και Βουτζά.

Οι πρώτοι οδοντίατροι ήταν ο Φιλοκτήμων Σεραφετινίδης στην οδό Κύπρου 60, ο Γιάννης Αναστόπουλος και ο Κων/νος Κανταρέλης. Την ίδια εποχή στη γωνία Χρ. Σμύρνης και Κύπρου είχαμε και άλλη οδοντίατρο, τη Νίνα Ζωγραφίδου – Κεχράκου. Ο σύζυγός της Γιώργος Ζωγραφίδης ήταν ο πρώτος οδοντοτεχνίτης.

Πρακτικοί γιατροί ήταν η πασίγνωστη Τσουβαλού (Δεληλάμπρου) στον ομώνυμο δρόμο πίσω από το σχολείο του Χαραλαμπόπουλου και ο Καρακιοπέκης στην Άνω Γούβα. Αν και δεν ήταν γιατροί, πρόσφεραν ουσιαστικές υπηρεσίες. Και οι δύο ήταν ειδικοί στα τραύματα, ιδιαίτερα των οστών. Και βέβαια δεν έλειπε και η πρακτική μαμή, η κα Παρίση στον Άγιο Λάζαρο. Μαμή όμως ήταν και η σύζυγος του Ευγενίδη, Αιμιλία.

Οι πρώτοι φαρμακοποιοί ήταν ο Αντζιτίρης, Χρ. Σμύρνης και Π. Τσαλδάρη, ο Ευάγγελος Εμμανουήλ το 1924 στη Χρ. Σμύρνης και Μ. Ασίας, ο Παν. Ψίλογλου, αρχικά στο χώρο του Αντζιτίρη και στη συνέχεια στη Χρ. Σμύρνης και Ευαγγελικής Σχολής, η Χρύσα Σαρόγλου στην οδό Ιθώμης και αργότερα ο Εμμ. Δουλάς στη Χρ. Σμύρνης 44 και Παν. Τσαλδάρη και η Ιφιγένεια Φίτσου, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως καθώς και ο Κων. Λάμπρου στην Κολοκοτρώνη και Χρ. Σμύρνης.

Απ’ το βιβλίο “90 χρόνια Βύρωνας” με την άδεια του συγγραφέως Απόστολου Κοκόλια

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.