Η κατσίκα της γειτονιάς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει η Άννα Δημάκη

Καθηγήτρια φιλόλογος

Είμαι σίγουρη ότι πολλοί αναγνώστες θα αναρωτηθούν αν έχει γίνει λάθος στον τίτλο… Κανένα λάθος, φίλοι μου! Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε την ιστορία με την κατσίκα του γείτονα, αλλά η κατσίκα της γειτονιάς είναι μια ιστορία πιο διευρυμένη, με μεγαλύτερη εμβέλεια: η ιστορία μίας αστικής γειτονιάς, της δικής μας, για παράδειγμα. Σε αυτή τη γειτονιά, που, «και βράδυ και πρωί», όπως λέει και το τραγούδι, «περάσαμε και χάσαμε ολόκληρη ζωή»… σε αυτήν ακριβώς την γειτονιά «μας πήραν οι καημοί»! Και αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι επιμένουν «μες στο μικρό στενό» να συνεχίσουμε να χανόμαστε και να ζούμε μακριά και απ’ τον Θεό! Τι και αν ακούν για έργα εκσυγχρονιστικά, τι και αν η πρόοδος τούς χτυπάει την πόρτα, τι και αν άλλες, διπλανές γειτονιές, σχεδιάζουν το μέλλον και επιχειρούν, αυτοί τίποτα! Επιμένουν στην οπισθοδρόμηση, γιατί αυτήν την γνωρίζουν καλύτερα.

Μαζί τους, και άλλοι, κρυφο οπισθοδρομικοί, αλλά φανερά εμπαθείς με ό, τι καινοτόμο μπορεί να σκεφτεί κάποιος, φοβούμενοι μην τυχόν και το πραγματοποιήσει και χάσουν τα πρωτεία των κούφιων υποσχέσεων που έδωσαν προεκλογικά… Σαν να ακούω ορισμένες φωνές στα αυτιά μου να λένε στα μυστικά τους συμβούλια «Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε έργα εμείς, να μην τα κάνει ούτε ο άλλος»… Αυτοί θα σώσουν τον Δήμο από την εξέλιξη που τόσο φοβούνται γιατί δεν μπορούν να την υποστηρίξουν! Τώρα, το να μην γίνουν έργα πνοής, αυτό είναι μια μικρή λεπτομέρεια… Αλλά θα τα φτιάξουν αυτοί όταν έρθουν στην εξουσία… Υποτιμούν την νοημοσύνη μας και νομίζουν ότι με την τρομολαγνεία που ασκούν αλλά και με τις διαρκείς φοβίες που ενσπείρουν, θα εκλεγούν κιόλας! Θράσος και αναίδεια! Άγνοια κινδύνου! Παντελής έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής σκέψης!

Έτσι, η ιστορία με την κατσίκα του γείτονα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ! Μόνο που τώρα πρόκειται για την κατσίκα μιας ολόκληρης γειτονιάς, και, αν ψοφήσει η κατσίκα χάνουν όλοι! Και οι γείτονες αλλά και, κυρίως, οι κάθε λογής κατσίκες…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.