Πολίτες του Βύρωνα: Πλατεία Φατσέα – Αντίο πλατεία, καλώς ήρθες πελατεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι Πολίτες του Βύρωνα καταγγέλλουν, μεταξύ άλλων, ότι με βάση τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής για την ανάπλαση της πλατείας Φατσέα, δίνονται τα 4/5 της πλατείας για τραπεζοκαθίσματα και ότι xωρίς καμία ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων, αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον δήμαρχο, επισκέφθηκε την πλατεία και έκανε μια πρώτη παρουσίαση της μελέτης σε κενό ακροατήριο.

Πολίτες του Βύρωνα:

Η δημοτική αρχή της πόλης με ανάρτησης της στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου ενημέρωσε τους πολίτες ότι δόθηκε σε διαβούλευση με τους δημότες, τους φορείς και τις δημοτικές παρατάξεις του Βύρωνα, η μελέτη για την ανάπλαση και πλήρη αναμόρφωση της πλατείας Θεόφιλου Φατσέα (πρώην Δήμαρχος Βύρωνα).

Όπως αναφέρει «αντικείμενο της μελέτης είναι ο επανασχεδιασμός της πλατείας με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου δημόσιου χώρου που θα βασίζεται στις αρχές της αστικής βιώσιμης ανάπτυξης. Μιας πλατείας φιλικής προς το περιβάλλον, προς τους κατοίκους, τη νεολαία και τα παιδιά, η οποία παράλληλα θα συμβάλει και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή».

 Πιο συγκεκριμένα η μελέτη προβλέπει:  

Καθιστικά με κερκίδες που δημιουργούν φιλόξενες γωνίες, στεγασμένες από βιοκλιματικές πέργκολες, ειδικά υπερυψωμένα deck για χρήση τραπεζοκαθισμάτων, αντικατάσταση του φωτισμού με σύγχρονα φωτιστικά led, υπόγειους κάδους απορριμμάτων, πίδακες νερού κ.α.

Μπορείτε να δείτε τα σχέδια στη ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα.

Χωρίς καμία ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλη Καραγιάννη, επισκέφθηκε την πλατεία Φατσέα την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και έκανε μια πρώτη παρουσίαση της μελέτης στην πλατειά Φατσέα σε κενό ακροατήριο.

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο της δημοτικής αρχής με εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων και τους παρουσίασαν την μελέτη για την Πλατεία.

Παραβρέθηκαν: εκπρόσωπος από την παράταξη του κ. Γώγου, από την παράταξη του κ. Σωτηρόπουλου, ο Αλέξης Σωτηρόπουλος και ο Αποστολάκης Νεκτάριος, ο Μίλτος Μπαντής, εκπρόσωπος από την Λαϊκή Συσπείρωση του κ. Γείτονα, η κ. Σάρολα, ο κ. Τζιορτζιώτης Σταύρος από την παράταξη του κ. Αναστούλη και ο κ. Μαυρόπουλος Τάσος από την ΡΕΚ.

Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων έθεσαν διάφορα ερωτήματα και εξέφρασαν μια πρώτη άποψη.

Ενδεικτική των προθέσεων της δημοτικής αρχή για το πόσο θα παρθούν υπόψη οι απόψεις που θα κατατεθούν είναι η επισήμανση του κ. Δήμαρχου προς τις παρατάξεις ότι η μελέτη είναι ήδη έτοιμη, μπορείτε να κάνετε κάποιες επιμέρους προτάσεις. 

Την ίδια στιγμή και ενώ είναι ήδη έτοιμη η μελέτη για την ανακατασκευή της πλατειάς η κατ’ επίφαση  διαβούλευση διήρκησε από 26-10 έως τη Δευτέρα 2-11-2020 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις παρατηρήσεις τους συμπληρώνοντας τη φόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ακόμα και ο πιο καλοπροαίρετος αντιλαμβάνεται ότι είναι προσχηματική η συζήτηση με τις παρατάξεις και η κατ’ επίφαση διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς και αυτό γιατί όχι μόνο γίνεται σε πολύ σύντομο χρόνο, αλλά και γιατί είναι ήδη η μελέτη έτοιμη και προαποφασισμένη.

Εξάλλου έχει δοκιμαστεί η αξιοπιστία της δημοτικής αρχής και σε άλλες μελέτες και παρεμβάσεις όπως στις ασφαλτοστρώσεις, στη βιοκλιματική παρέμβαση στην οδό Χρ. Σμύρνης και αλλού.

Σχετικά άρθρα: ΡΕΚ Βύρωνα: Κατά της πρότασης για ανακατασκευή της πλατείας Φατσέα, Ρέκβιεμ για μια πλατεία!Αριστερή Παρέμβαση: Καταστροφική “ανάπλαση” στην πλ. Φατσέα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.