Σωματείο Εργαζομένων Δ. Βύρωνα: Κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Να δοθούν άμεσα τα χρήματα στους εργαζόμενους για τα ΜΑΠ και το γάλα παρελθόντων ετών και να υπάρχουν επαρκή μέσα προστασίας για τους εργαζόμενους απαιτεί το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

Το Δ.Σ. του σωματείου μας την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, είχε συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο και την Γ. Γραμματέα του Δήμου. Στην συνάντηση θέσαμε μια σειρά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, όπως η έλλειψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες, τα προβλήματα που δημιουργούνται με την αποχώρηση των τετραμηνιτών. Απέναντι στον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού να δοθούν στους εργαζόμενους όλα τα αναγκαία μέσα, μάσκες μιας χρήσης, αντισηπτικό, θερμόμετρα μετώπου και στολές, στους παιδικούς σταθμούς. Να γίνουν τεστ σε εργαζόμενους όπως τους Παιδικούς σταθμούς, ΚΕΠ και αλλού. Ήδη έχουμε συνάδελφο θετικό στον κορωνοϊό. Επισημάναμε το θέμα των δυο δίωρων αδειών το μήνα, που πρέπει να δίνονται στους εργαζόμενους τις ώρες που τις ζητούν.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα ΜΑΠ τα οποία δόθηκαν στους εργαζόμενους με μεγάλη καθυστέρηση και είναι και κακής ποιότητας. Ζητήσαμε να διαμορφωθούν φωριαμοί για το ρουχισμό εργασίας, έτσι ώστε να μην μεταφέρουν οι εργαζόμενοι τα ρούχα εργασίας στο σπίτι τους.

Για τα ΜΑΠ του 2018 και τα γάλατα του 2011 που δεν δόθηκαν στους εργαζόμενους απαιτήσαμε να εφαρμοστεί η πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση και να δοθούν ΑΜΕΣΑ χρήματα στους εργαζόμενους. Τέθηκαν και ζητήματα που σχετίζονται με την αγορά απορριμματοφόρων και μηχανημάτων ούτος ώστε να αγοραστούν τα καταλληλότερα μηχανήματα και να σταματήσουν οι αναθέσεις σε ιδιώτες.

Για όλα τα παραπάνω έγινε συζήτηση και δόθηκαν ορισμένες απαντήσεις.

Θα αγοραστούν ορισμένα μέσα ατομικής υγιεινής. Το τεστ θα το κάνουν μόνο όσοι παρουσιάζουν συμπτώματα. Η δημοτική αρχή σχεδιάζει να ενταχτεί ο Δήμος στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, σε δυο φάσεις και να απασχοληθούν εργαζόμενοι που είναι πάνω από 55 ετών. Να ζητήσει στο πλαίσιο της κινητικότητας την κάλυψη 64 θέσεων και αναμένει την απόφαση του υπουργείου για την πρόσληψη  έκτακτων οκτάμηνων  και πιθανά να συμπεριληφθούν και αυτοί που σήμερα εργάζονται με τετράμηνες συμβάσεις.

Για τα ΜΑΠ του 2018, αναγνωρίζει την οφειλή θα εφαρμόσει το νόμο αλλά όχι άμεσα, επικαλούμενη ….διαδικαστικά ζητήματα. Για το γάλα που οφείλει ο Δήμος, αμφισβητήθηκε ότι θεωρείται μέσω προστασίας και θα καταθέσει ερώτηση στο υπουργείο και βλέπουμε……

Για να τοποθετηθούν φωριαμοί για τα ΜΑΠ κατανοεί η δημοτική την ανάγκη αλλά……

Η δίωρη άδεια θα εγκρίνεται τις ώρες που τη χρειάζεται ο εργαζόμενος.   

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Είναι προφανές ότι ακόμη και για τα αυτονόητα χρειάζεται η διαρκής παρέμβαση του σωματείου μας. Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις, αλλά ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ στις αντεργατικές πολιτικές.

Απαιτούμε από τη δημοτική αρχή να δώσει άμεσα λύση στα ζητήματα που θέσαμε ως σωματείο. Ιδιαίτερα για την προστασία των εργαζομένων από την πανδημία δεν κάνουμε βήμα πίσω.

Απαιτούμε να εφαρμόζονται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στην πράξη και να μην επικαλούνται το οικονομικό κόστος όταν πρόκειται για την προστασία της ζωής του καθενός μας. Τα ΜΑΠ του 2018  και το γάλα θα πρέπει να σεβαστεί η δημοτική αρχή ότι οι εργαζόμενοι τα αγόρασαν  από το υστέρημά τους και πρέπει να  μας καταβάλλει άμεσα τα χρήματα. Η υποστελέχωση των υπηρεσιών δεν αντιμετωπίζεται με προσωρινές συμβάσεις που έχουν ημερομηνία λήξης, χρειάζεται μόνιμο προσωπικό και σε αυτή την κατεύθυνση δεν βλέπουμε καμία πρωτοβουλία από τη δημοτική αρχή.

 Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Οι έκτακτες συνθήκες που ζούμε μας δυσκολεύουν να κάνουμε Γενική Συνέλευση και να συζητήσουμε συλλογικά τον τρόπο που χρειάζεται να αντιδράσουμε στις προωθούμενες αντεργατικές πολιτικές κυβέρνησης και Δημοτικών αρχών.

Προσανατολιζόμαστε να οργανώσουμε συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης και να πάρουμε τις αναγκαίες αποφάσεις για την απόκρουση όχι μόνο της πανδημίας αλλά και των αντεργατικών μέτρων που προωθούνται και θα μείνουν και μετά, καταργώντας  δικαιώματα, κατακτήσεις, συνδικαλιστικές και πολιτικές ελευθερίες.

       

Ο Πρόεδρος                             Η Γραμματέας

Παναγιωτόπουλος Χρήστος      Μπίκα Πελαγία                                                                                                                         

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.