Πολίτες του Βύρωνα: Ποιο το πλαφόν της τιμής του τεστ κορωνοϊού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι Πολίτες του Βύρωνα για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το οικονομικό πλαφόν για τα τεστ κορωνοϊού:

Οι αρχικές εξαγγελίες της κυβέρνησης για το οικονομικό πλαφόν στα 40 και στα 10 ευρώ για τα τεστ κορωνοϊού πήγαν περίπατο.

Η κυβέρνηση έκανε δεκτά τα αιτήματα των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων.

Το αίτημα παραμένει

ΔΩΡΕΑΝ τεστ για όλο το λαό με συνταγογράφηση από τον ΕΟΠΥΥ.

Επίταξη όλων των ιδιωτικών νοσοκομείων ΤΩΡΑ πριν είναι αργά.

Η κυβέρνηση υποχώρησε στα αιτήματα των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων και αύξησε το πλαφόν στην τιμή των 60 ευρω για τα τεστ PCR – μοριακό έλεγχο-και στα 20 ευρώ για τα rapid τέστ –ανίχνευσης αντιγόνου με τη μέθοδο ταχείας δοκιμασίας.

Αυξήθηκαν οι τιμές για τα τεστ κορωνοϊού καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης συμπεριέλαβε και το κόστος δειγματοληψίας. Το αρχικό πλαφόν είχε οριστεί στα 10 ευρώ για τα rapid τεστ και στα 40 ευρώ για τα τεστ PCR.

Με βάση το ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 5387) η απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη με την οποία επιβάλλονται ανώτατα όρια τιμών πώλησης για το τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού ισχύει ότι:

  • Για το τεστ ανίχνευσης SARS-CoV-2 με τη μέθοδο μοριακού ελέγχου Real Time– PCR, α) ως ανώτατο όριο τιμής χρέωσης παροχής υπηρεσίας (ανάλυση δείγματος κ.λπ.), το ποσό των 40 ευρώ και β) ως ανώτατο όριο τιμής χρέωσης της δειγματοληψίας στα ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια και στις ιδιωτικές κλινικές, το ποσό των 20 ευρώ.
  • Για το τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού SARS-CoV-2 με τη μέθοδο ταχείας δοκιμασίας (Rapid Test), α) ως ανώτατο όριο τιμής χρέωσης παροχής υπηρεσίας (ανάλυση κ.λπ.) στα ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια, στις ιδιωτικές κλινικές και σε κάθε άλλο σημείο λιανικής πώλησης το ποσό των 10 ευρώ και β) ως ανώτατο όριο τιμής χρέωσης της δειγματοληψίας, στα ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια και στις ιδιωτικές κλινικές το ποσό των 10 ευρώ.
  • Οι ανώτατες τιμές που προβλέπονται στις οικείες 1β) και 2β) ως άνω παραγράφους, δεν ισχύουν στην περίπτωση κατά την οποία η δειγματοληψία πραγματοποιείται εκτός ιδιωτικών διαγνωστικών εργαστηρίων και ιδιωτικών κλινικών οπότε η τιμή τους διαμορφώνεται ελεύθερα.
  • Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν τις παραπάνω υπηρεσίες και αγαθά, οφείλουν να αναρτήσουν σε εμφανές για το κοινό σημείο και στις ιστοσελίδες τους, τιμοκατάλογο με τις ως άνω προβλεπόμενες ανώτατες τιμές.
  •  Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα όσα ορίζονται στις παρ. 1 και 2, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.